FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Victure WE1200 dvopasovna razširitvena naprava WiFi dosega

9,59 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
61 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
iPad - iPhone
SKU:
holm7371
EAN:
=VLOOKUP(A498,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Enostavna nastavitev: Naša razširitvena naprava za omrežje WiFi vam omogoča enostavno in hitro nastavitev, brez potrebe po dodatni aplikaciji. Preprosto povežite wifi repetitor z usmerjevalnikom prek spletnega mesta. Če imate usmerjevalnik, ki podpira WPS, lahko brezžično pokritost brez dodatnih korakov razširite s pritiskom na gumb WPS.
Dvopasovni stabilni signal: Dvopasovna tehnologija omogoča samodejno izbiro visokokakovostnih frekvenčnih pasov za najboljšo zmogljivost. Ponuja hitrosti do 300Mbps na pasu 2.4GHz in do 867Mbps na pasu 5GHz. Na voljo je skupno 1167 Mbps, kar zmanjšuje izgube pri prenosu podatkov.
Visoka hitrost: Opremljen z dvema zunanjima antenama, hitrosti prenosa podatkov so do 1200 Mbps. S tem povečate doseg pokritosti Wi-Fi in zagotovite močan, zanesljiv signal Wi-Fi, tako da se lahko izognete zaostajanju in medpomnjenju med delom ter uživate v neprekinjenem pretakanju v visoki ločljivosti, igranju iger, brskanju, oddajanju in klicanju v visoki ločljivosti.
Vrata za ethernet in način AP: razširitvena naprava omrežja Wi-Fi lahko deluje kot vhodna ali izhodna naprava, dvosmerna žična povezava. To ne samo ojača vaš signal, ampak služi tudi kot odlična brezžična dostopna točka. Medtem ko povečujete obstoječo pokritost z omrežjem Wi-Fi, lahko z omrežjem WiFi prek vrat Ethernet povežete tudi katero koli žično napravo, kot je pametni televizor, multimedijski predvajalnik, igralna konzola ali računalnik.
Univerzalna združljivost: Omrežna razširitvena naprava se podvoji kot brezžični most za povezavo naprave iPhone, iPad, naprav Android, pametnega televizorja, predvajalnika predstavnosti, igralne konzole ali računalnika. Ta obsežna združljivost zagotavlja, da deluje z večino naprav, tako da lahko uporabniki kar najbolje izkoristijo svoje omrežne povezave.
Izboljšajte svojo internetno izkušnjo s to dvopasovno visokohitrostno razširitveno napravo Wi-Fi, ki jo je preprosto nastaviti. Vrata za ethernet in način AP vam omogočajo dodatno povezljivost in prilagodljivost, medtem ko univerzalna združljivost ohranja vse vaše naprave povezane z omrežjem. Stabilen in zanesljiv signal, hiter prenos podatkov in enostavna nastavitev zagotavljajo odlično izkušnjo za vse uporabnike.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.