WEEKEND SALE
-25%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Video interkom komplet z IP PNI House 900 in Yala elektromagnetni PNI H1

104,78 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
25 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-KIT900V1
EAN:
1094922161221
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Nočni vid
Video interkom z IP, PNI House 900, je opremljen s 6 infrardeče LED, ki vam omogočajo, da si ogledate slike ponoči, jasno in zelo dobro kakovost z obiskovalci / gostje. Komunikacija z notranjim zvonom je brezžična.

Spremljanje in streljanje
PNI House 900 ima režo za microSD, kjer lahko vstavite kartico do 64Gb (ni vključeno) , na katero lahko snemate slike samodejno, odvisno od konfiguracije. S pritiskom na gumb za zvonjenje na vratih bosta zvonec na notranjih vratih in namenska aplikacija odprta na telefonu / pametnem telefonu zvonila.

Zaščita v primeru dežja
PNI House 900 ima koristi od razreda zaščite IP66, zaradi česar je odporen na prah in vodo v najostrejših pogojih. Delovna temperatura je razvrščena med -10 in +50°C

Izberi melodijo zvonjenja
Enota zvonjenja na vratih ima 52 glasbenih tonov, ki jih lahko nastavite s pritiskom na namenski gumb, lahko prilagodite tudi glasnost zvonjenja,Deluje na razdalji do 100m na odprtem polju in se zmanjša glede na ovire.  Napajalnik je izdelan iz 3 baterij / akumulatorjev tipa AAA / R3. (ni vključeno)

Primer montaže
Interkom PNI House 900 ima možnost nadzora dostopa ljudi v prostorih ali na izhodu iz prostorov s pomočjo fail safe ali fail Secure elektromagnetne ključavnice in gumba za dostop, ki ga je mogoče povezati z njim.
Dostop / odpiranje yale je mogoče dovoliti / naročiti iz namenske aplikacije, po klicu iz interkoma, iz video načina na zaslonu Ful, pritisnite tipko (Ios) ali Vrata (Android) simbol.
 
Neuspeli varni pogon
Neuspelo varno (neuspešno) dejanje. V tej konfiguraciji bo uporaba električnega toka povzročila odpiranje yalea. Mehanske komponente zagotavljajo odprtino od znotraj tudi v primeru izklopa električne energije.

Uporabljena montaža
Ustreza interkom interkom rešitvam ali sistemom za nadzor dostopa. Lahko se montira v stanovanjskih stavbah, poslovnih prostorih, hotelih, šolah, skladiščih, ustanovah itd.

Električna oprema
Yala deluje s tokom 12V max 1A. Ukaz za odpiranje je narejen pri električnem impulzu ali ročnem delovanju.

Jeklo
S ohišjem iz nerjavečega jekla je ta elektromagnetna yala primerna za veliko notranjih ali notranjih vrat. Namestitev na vrata se lahko opravi glede na specifično namestitev, z možnostjo spreminjanja smeri odpiranja.

Vodotesna IP66
ELEKTROMAGNETNI YALA PNI H1073A je skladen s standardom IP66 za zaščito prahu in vode.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.