FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
18 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Video nadzorna kamera PNI IP30 v živo 1,3MP GSM 4G SIM reža, za

126,84 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
gsm
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-IP30
EAN:
5949066509001
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Metode dostopa in nadzora
Fotoaparat PNI House IP30 je mogoče nadzorovati iz mobilnih naprav prek camHi aplikacij, združljivih z Android in iOS, ter iz računalnika prek HiP2P programske opreme. Namestitveno datoteko CMS lahko najdete na CD-ju, ki je vključen v paket, lahko pa jo prenesete z naše spletne strani, s strani izdelka, razdelka za prenos.

4G/3G modem z microSIM in WiFi usmerjevalnikom
Modem 3G/4G, vgrajen v kamero, uporabniku ponuja nov način prenosa slik preko interneta. Preprosto morate vstaviti SIM kartico z internetom in imeli boste enostaven dostop do kamere od kjerkoli na svetu. V tem modemu je vključen tudi usmerjevalnik Wi-Fi, ki uporabniku omogoča neposredno povezavo s kamero, ko je v bližini za ogled ali konfiguracijo.

Funkcija P2P in ločljivost HD
IP PNI IP30 ip30 fotoaparat je dostopen neposredno prek P2P povezave, brez potrebe po konfiguraciji usmerjevalnika. Z vnosom uporabniškega imena in gesla imate enostaven dostop do vseh funkcij prostora.

Ogled tudi v pogojih z nizko svetlobo
Ip PNI IP30 kamera je opremljena z dvema INFRARED ARRAY LEDS, ki omogoča ogled ponoči, na razdalji do 40 m. Uporablja se lahko za domači nadzor, pisarne, tovarne, trgovine in nazadnje se lahko uporablja kot lovska soba. Preprosto, priročno in v realnem času.

Snemanje microSD ali oddaljene kartice v računalniku ali NVR
Slike, ki jih je posnela videokamera, lahko posnamete na kartici micro SD, ki je nameščena v kameri, v računalniku, prek interneta (pod pogojem, da je vklopljena med snemanjem) ali na NVR (pod pogojem, da je namestila vsaj en HDD nastavljen na način branja-pisanje). IP 30 fotoaparat je združljiv tudi s sistemi ONVIF NVR.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.