FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Video nadzorna kamera PNI IP930W 1080P 2 MP z IP P2P PTZ brezžičnim

33,82 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
100 kosov
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-IP930W
EAN:
5949066514814
Nazadnje posodobljeno
Več kod mesec dni nazaj

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Združljiva aplikacija
Za dostop, nadzor in nadzor kamero na daljavo prek interneta iz katere koli mobilne naprave z Operacijskim sistemom Android ali iOS imate na voljo brezplačno aplikacijo YI IoT in programsko opremo za PC / laptop z operacijskim sistemom Windows z istim imenom, ki se lahko prenese s strani izdelka.

Inteligentno sledenje gibanju
IP930W fotoaparat ima posebno in edinstveno funkcijo, in sicer funkcijo inteligentnega sledenja gibanju. Kaj točno počne? Kamera se vrti za predmetom, osebo, žival, ki se giblje v okviru, za njim, dokler ne izstopi iz nadzorovanega območja.  Seveda ni pomanjkanja funkcije opozarjanja na pametni telefon na zaznavanje gibanja, in shranjevanje videoposnetkov samo za zaznavanje gibanja.

Dvosmerna komunikacija
Zaradi funkcije snemanja v zanki se kamera neprekinjeno zapisi, brisanje najstarejših posnetkov in shranjevanje novejših, brez kakršnega koli posredovanja uporabnika.

Ločljivost polne HD ločljivosti
Ip930W fotoaparat poganja in posnema videoposnetke z največjo ločljivostjo Full HD 1920 x 1080 pik, kar bo zagotovilo zelo kakovostno sliko.

Registracija v zanki
Zaradi funkcije snemanja v zanki se kamera neprekinjeno zapisi, brisanje najstarejših posnetkov in shranjevanje novejših, brez kakršnega koli posredovanja uporabnika.

Ogled tudi v pogojih z nizko svetlobo
IP IP IP930W ip kamera je opremljena z 2 infrardečiMAD, kar vam omogoča ogled ponoči, na razdalji do 5 - 10 m (razdalja se razlikuje glede na barvo predmetov, sten, ambientalno svetlobo itd.). Uporablja se lahko za nadzor nad domom, pisarnami, tovarnami, trgovinami, bolnišnicami itd. Preprosto, priročno in v realnem času.

Zmogljivost vrtenja PTZ
Fotoaparat uporabniku ponuja možnost daljinskega nadzora vrtenja pod kotom 355° vodoravno, 155° navpično pa za precej večji in skoraj popoln pogled na zaščiteni prostor. Druga uporabna funkcija je funkcija digitalnega povečave, ki omogoča povečave za več podrobnosti.

Lokalno ali daljinsko snemanje
Ip930W kamera je opremljena z režo microSD kartice, ki vam omogoča, da z vstavljanjem pomnilniške kartice max. 64 GB kupljenih posebej, za snemanje slik za gledanje kasneje. Slike lahko posnamete tudi v računalniku, prek interneta, vendar mora ostati na celotnem posnetku.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.