WELCOME SUMMER
-35%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Vrhunska kakovost 100% naravni izdelki Izvozna cena za živila Sladko sveže

2,10 € /kilogram cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kilogram
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Latvija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
7 dni
EAN:
4549292009064
Nazadnje posodobljeno
pred 4 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Sveže hruške so čudoviti plodovi, znani po sladkem, sočnem mesu in značilnem okusu. Hruške so avtohtone v Evropi in Aziji, zdaj pa se gojijo v številnih zmernih regijah po vsem svetu. Na voljo so v različnih oblikah, velikostih in barvah, vključno z zeleno, rumeno, rdečo in rjavo, odvisno od sorte.

Pri izbiri zrelih hrušk je pomembno, da nežno pritisnete blizu stebla, da preverite rahlo mehkobo, kar kaže na zrelost. Barva kože se lahko rahlo spremeni, ko hruška zori, vendar mora biti na splošno gladka in brez večjih madežev ali modric. Nekatere sorte hrušk, kot so hruške Bartlett, se z zorenjem spreminjajo iz zelene v rumeno, druge, kot so hruške Anjou ali Bosc, pa ohranjajo svojo barvo.

Če želite uživati v sveži hruški, jo lahko preprosto sperite pod hladno vodo, da odstranite umazanijo ali ostanke. Hruške se lahko zaužijejo s kožo ali olupijo, odvisno od osebnih želja. Meso zrelih hrušk je mehko in sočno, sladkega okusa, ki se lahko nekoliko razlikuje glede na sorto.

Sveže hruške lahko uživate samostojno kot osvežilni prigrizek ali dodate sadnim solatam, sirnim krožnikom ali sladicam za okusno sladek pridih. Lahko jih kuhamo tudi na različne načine, vključno z lovom, peko, pečenjem na žaru ali kuhanjem, da ustvarimo vrsto okusnih jedi.

Poleg čudovitega okusa so hruške hranljiva izbira, bogata s prehranskimi vlakninami, vitamini in antioksidanti. Vključitev svežih hrušk kot del uravnotežene prehrane lahko prispeva k zdravju prebave, zdravju srca in splošnemu počutju.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.