FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

VRTNA CEV

Cev je na voljo v ZELENI ali MODRI barvi. + večnamenski pršilo BREZPLAČNO!

(izbrana barva mora biti navedena samo na obrazcu Allegro, ki je na voljo po nakupu - informacije za prodajalca, če ni izbrane barve ali pomanjkanja informacij, bo poslana naključna barva)

Druge dolžine cevi in številne druge zanimive stvari so na voljo na naših drugih dražbah ali na zavihku »Vsi prodajalčevi izdelki«. Gre za inovativno vrtno cev, ki se pod vplivom vode samodejno razteza 3-krat od prvotne dolžine! Že utrujeni od težkih in zvitih vrtnih cevi niso praktični za uporabo, težko jih je raztegniti, upognejo in preluknjajo ali blokirajo vodni tlak, ki moti vaše delo. Cev iz fleksibilnega poliestrskega traku, lateksa in ABS plastike.

Ta kombinacija vam bo dala lahkotnost in majhen volumen in težo izdelka. Cev se odvija sama, samo priključiti morate tok vode. Ko ga izklopite, se bo kača vrnila v prvotni položaj. Idealno za vsa gospodinjska in vrtna dela! Nepogrešljiv v domači garaži, zalivanje, škropljenje, namakanje vrta, pranje avtomobila, terasa, tla, preproga. Cev deluje na vodni tlak od 1,5 do 7 barov (normalni tlak vode v hišah je 2-3 bar)
Poleg tega se cevi lahko kombinirajo med seboj! (priključek za povezavo BREZPLAČNO vključen). Poleg tega komplet vključuje večnamensko brizgalko s 7 načini in funkcijo zaklepanja.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.