FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Willful K6 pametna zapestnica za otroke

7,56 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
iPad
SKU:
holm6951
EAN:
=VLOOKUP(A720,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Ta fitnes sledilnik je posebej zasnovan za otroke, starejše od 5 let. Otroke lahko spodbudi, da razvijejo dobre športne navade in postanejo bolj zdravi. Otroška fitnes ura ima številne praktične funkcije, ki ustrezajo dnevnim potrebam otrok. To bo najboljši zdravstveni spremljevalec in odlično darilo za otroke.

Celodnevni sledilnik dejavnosti: 24-urni sledilnik dejavnosti samodejno šteje korake, razdalje in porabljene kalorije otrok. Podpira 14 načinov delovanja.

Široka združljivost: združljiva s pametnimi telefoni iOS 9.0 ali novejšo različico in Android 6.0 ali novejšo različico (ni združljiva z osebnimi računalniki, napravami iPad ali tabličnimi računalniki).

Nadzornik stanja: samodejno spremljajte dnevni srčni utrip svojih otrok v realnem času in si oglejte grafikon srčnega utripa otrok v aplikaciji. Nastavite lahko tudi alarm za srčni utrip. Ko srčni utrip preseže zgornjo mejo, otroke spomni na vibracije.

Sledilnik spanja: samodejno spremljajte spanje otrok in prikažite podatke o spanju v aplikaciji, da boste lažje razumeli stanje spanja vaših otrok in ustvarili bolj zdrave urnike.

Vodoodporna zasnova IP68: Z vodoodpornostjo IP68 lahko otroci uživajo v plavanju in drugih vodnih športih.

Več številčnic: Izbirate lahko med več različnimi številčnicami, ki so zelo srčkane in prepoznavne, namenjene otrokom, otroci pa lahko izberejo svoj najljubši videz ure.

Tiha budilka: nastavite do 10 budilk, da jih bodo otroci opomnili, naj vstanejo, pijejo vodo, jemljejo zdravila in še več, ne da bi zamudili pomembne stvari. Tihi vibracijski alarm lahko prepreči, da bi vas drugi motili.

Štoparica: Med treningom ali študijem vaših otrok lahko na uri vklopite funkcijo štoparice. To orodje lahko otrokom pomaga slediti in optimizirati njihov vpliv na vadbo.

Daljinski upravljalnik kamere: Mobilni telefon lahko neposredno upravljate za fotografiranje, tako da lahko vi in vaši otroci uživate v srečnem času in ujamete te čudovite trenutke.

Pametno obveščanje: Zelo priročno je, da lahko obvestilo mobilnega telefona preberete neposredno iz ure.

Izjemen čas delovanja baterije: traja do 7 dni po polnem polnjenju.

Priročno polnjenje: Uporabite vgrajen način polnjenja USB, samo odklopite trak in opazujte ter priključite konec čipa ure v katera koli vrata USB za polnjenje, brez dodatnih polnilnih kablov.

Zamenljivi trakovi: Štirje nastavljivi trakovi v različnih barvah, mehki in udobni, se prilegajo na 5-7,3 palčna zapestja.

Glavne značilnosti

Merilnik srčnega utripa
Monitor spanja
Pedometer
Štoparica
Tihi alarm
Izračun kalorij
Daljinski upravljalnik kamere
Pokličite /SMS /Opomnik za sporočilo

Specifikacije

Sestavljena teža izdelka
0.17 lbs

Barva
Rumeno-svetlo modra

Serijska številka
WF-K6-YL-WM1

Proizvajalec
Namerno

Dimenzije sestavljenega izdelka ( D x Š x V)
5.50 x 3.15 x 1.18 palcev



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.