FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Wolnowar Quickstick Sous-vide Kuhalnik 20 l 1300 W

84,93 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Poljska
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Nazadnje posodobljeno
pred 1 mesecem

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Redna cena: 529,99 zł
Naša cena: 424 PLN

Quickstick Počasni kuhalnik Sous Vide Termostat Črpalka za obtok 20 l nerjavečega jeklaV 3 korakih do popolne jedi s polnim okusom. LowCarb dieta, surova hrana, dieta ali zmanjšanje telesne teže – s počasnim kuhalnikom kuhate brez izgube vitaminov in hranil, brez napora in tako kot strokovnjaki.

Črpalka za obtok results.To inteligentni odklopni sistem zagotavljata natančno počasno kuhanje results.To zavestno pomeni tudi zavestno jesti, kar pomeni zavestno kuhanje. Quickstick  podjetja Klarstein je natančnostna naprava, ki se drži te filozofije. 

Posebna prednost počasnega kuhanja: Zahvaljujoč nežnem ogrevanju ni izgube vitaminov in mineralov, vendar ostanejo v kuhanem izdelku brez raztapljanja v vreli vodi. Ni le okusna, ampak tudi zdrava. S močjo 1300 W Klarstein Quickstick segreje do 2 litra vode s točnostjo 0,2° C. Vgrajena črpalka za obtok ohranja temperaturo vode na stalni prednastavitev ravni v območju od 50-95° stopinj. Popoln rezultat počasnega kuhanja hrane, pakirane v vakumske vrečke, je tako zagotovljen.

Inteligentni odklopni sistem preprečuje prelivanje ali kurjenje vode, kadar ni dovolj vode. Med kuhanjem lahko varno zapustite kuhinjo.

Počasni kuhalnik Quickstick je izdelan iz nerjavečega jekla in ga lahko upravljate preko LCD zaslona na dotik. Poleg procesa Sous Vide lahko Klarstein Quickstick uporabljate tudi za normalno kuhanje pri nizkih temperaturah, za ogrevanje ali gretje hrane.Enostaven za čiščenje, ne zavzemite veliko prostora in optično ojamljanje Počasni kuhalnik Klarstein Quickstick    naredi zdravo kuhanje otroške igre in je tudi profesionalna naprava zalaymene.

Osnovni podatki:Natančna kontrola temperature (+/- 0,2 C)Konstantna temperatura po vsej posodi zahvaljujoč vgrajeni črpalki za obtokTemperaturni nadzor v območju od 50 do 95 °C

Značilnosti:Zaslon stikalo za vklop/izklopČasna funkcija (0:00 do 59:59)Modri LCD zaslon na dotikNehod na dotikNehodno delovanje in čiščenjeOdjemanje ne zaužije veliko prostoraMoč: 1300 wattNapolnjevanje moči: 220-240 V; 50 Hz

Obseg dobave:1 x napravaUžitveni priročnik v nemščini (drugi jeziki: angleščina)

Dimenzije: Dimenzije približno: 36,7 x 13,5 x 8,8 cm (W x H x D) Teža: približno 1,1 kg



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.