FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
22 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

X90 smart ra orange f llisten aj nd k white r s jjal

16,92 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
37 kosov
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm7207
EAN:
=VLOOKUP(A580,Munka1!D:E,2,FALSE)
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Predstavljamo X90 smart r t orange nt n n t t h t h t s n t h t h i on f rfi, teen in p rok. Ta st lusos s funkcija lis smart na najboljši tehnologiji in ima napredne funkcije, da je n ny tse s bogat tsa vsakodnevni obstoj dva.

X90 smart ra ima n-gy obliko alum nium TV ohišja, ki je trpežno in varno. Zapestnica tpu je udobna za nošenje in se uporablja za vsakodnevno uporabo. Ra k nny, vsakih 105 gramov s ly brez obremenitve zapestja.

Ta pametna ra rint ssel je lahko aktivna, samo pritisnite gumb +, da vidite priročno uporabo v njem. 1,96-urni veliki k-leteči pepel n a TFT k tehnologija letečega pepela les s r je podrobno opisana v t. RA se lahko uporablja v bb r n t i na , vključno s ce n-black, ce n-orange, ce n-sz rke, standardno silikonsko-oranžno rga s m veliko.

X90 ima pametne osnovne funkcije, kot so p ld ul h v many r gz t se telefoni nyvb l, SMS k ld se s receive sa phone cross l, heart rate r s, v rnyom sm r s, sleep monitor s, Bluetooth h v s s in brest ra s eml hand k. Smart ra more bb t podpira funkcijo Bluetooth NFC, t voli selfie k t st s v roxig n- rz kel st. Podjetje uporablja tudi veliko za prikaz glasbe, vključno z WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp in Instagram.

X90 je pameten, da vam pomaga spremljati in izboljšati vaš splošni tm ny t i on o f smart ra je združljiv z različico IOS 9.0 s jabb ival, kot tudi Android 5.0 s jabb različico ival. Prav tako je lahko več kot potrebno, da oko oblikuje r t na enega ni ig nyk tsa.

X90 je pameten na najboljši tehnologiji t t s lusos design t st tv zi biti bogat tse s k nny tse vsakdanji obstoj. Naročite zdaj in pridobite napredne funkcije in pametne izbire. Aj nd k white r t h t i on o f r a r.

X90 smart r prinaša več bb ima tudi slušalke Bluetooth, ki lahko v naredi vodila k n lk li poslušanje st s h v veliko sprejemov. Poleg tega je aj nd k matt white r r n j j r a r a t i on o f st luss t i on o prilagodljivih s.

Vsebina paketa:

1 x X90 smart ra
1 x QI t lt
1 x Type C - podatki o streli znotraj.
1 x X90 slušalke Bluetooth
1 kos oranžne W j
1 x Feh r sz j



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.