FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Mehka in udobna
Vzglavnik Xiaomi 8H Travel U-Shaped je mehka in udobna blazina, ki jo lahko vzamete kjerkoli. To je tako prijeten vzglavnik za dom, pa tudi za potovanje z letalom ali dolgo vožnjo z avtobusom. Blazino lahko uporabljate bodisi ravno, zvito navzgor ali kliknete na svoje mesto. Uporabite ga na primer za vrat, hrbet, noge ali kot podporo za roke na mizi. Tako preprečite utrujenost in bolečine v mišicah.
Materiali so kakovostni in lahki. Blazina ima nifco Professional sponko za prilogo, ki je izdelana na Japonskem in lahko prenese številne okoljske pogoje. Dolžino sponke lahko enostavno prilagodite za udobno držo.
Iz trpežnih materialov
Pokrov vzglavnik Xiaomi 8H Travel U-Shaped je izdelan iz 100% bombaža iz Kitajske. Tkanina je mehka, prožna in diha in je 20% debelejša od običajne, kar zagotavlja dodatno udobje. Uporaba S & Z vzorca naredi pokrov močan, prožen in odporen na pokrov. Med postopkom tvetve se uporablja poligien, ki preprečuje vonj, ki povzroča bakterije in ohranja vzglavnik vedno svež. Poleg tega je pokrov po zaslugi zadrga in tako enostaven za čiščenje.
Poleg tega je notranji pokrov narejen iz Spandexa, ki je prilagodljiv in trpežen. Za polnjenje je sestavljen iz delcev lateksa, ki zagotavljajo enako porazdelitev, elastičnost in dihanje. Delci lateksa se dejansko prilagajajo obliki vratu, hrbtu ali nogi, ki zagotavljajo dobro podporo. 

Lahko se uporablja tako ploščato, zvito in snug za različne dele telesa
Japonska izdelana Nifco Professional priponka posnetek
100% mehka in odporna bombažna pokrovka
Zahvaljujoč zadrgo, ki jo je mogoče naprati
Spandex narejen notranji pokrov
Polnjenje iz delcev lateksa, ki se prilagajajo obliki vašega telesa



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.