FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
5 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Učinkovito, antibakterijsko milo je disensedonce vaša roka je raztegnjena
Brez dotika design je bolj sanitarno / učinkovito pri ubijanju 99.9% vseh bacil / Vlažilno in udobno rastlinskih izvlečkov
* Vključuje milo dispenzer × 1
Mi Automatic Soap Dispenser Kit, dobitnik nagrade za dobro oblikovanje za leto 2018
Kot brez dotika avtomatski dotok mila zagotavlja dosledno in učinkovito čiščenje, hkrati pa prihrani čas in vodo. Kompaktna, minimalistična in nizka zasnova je kot nalašč za vsako kopalnico ali kuhinjo, ponuja pa kakovostno in elegantno, ročno pralne izkušnje.
—— Odbor za nagrado za dobro zasnovo
Avtomatski, brez dotika milo dotokTakne skrb za celotno družino
Da bi zaščitili zdravje vaše družine, začnite s to novo izkušnjo ročno pomivanje. Zdaj pa iztegnite roke, za obilo debelega mila, ki zagotavlja učinkovito ročno čiščenje in blago zaščito. Z mehurčki visoke afinnosti se bodo tudi vaši otroci zaljubili v ročno pomivanje.

Infrardeča indukcija v bližini
Hitra dotok mila v 0,25 sekunde

Obsežne mikro-velikosti mehurčki za globinsko čiščenje, ki prodre v vaše pore.
Razmerje plinsko-tekoče pene nastavite med 12: 1[2]. Pena je gosta, z močnim lepilom po prehodu skozi luknjo velikosti mikrometra z dvo stopenjnim ločilnim filtrom. Fina, gosta pena zagotavlja ustrezno pokritost kože povrhnjice,in sega v fine pore za globoko čiščenje.
Učinkovito zavira vsakodnevne bakterije z antibakterijsko stopnjo do 99,9%[ 3 ]
Testi avtoritativnega laboratorija so dokazali, da lahko učinkovito zavira E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans in druge skupne vsakdanje bakterije, s hitrostjo zaviranja do 99,9 %, za učinkovito zaščito celotne družine.
Rahlo kisla formula ima raven pH blizu ravni pH kože[ 4 ]Blago, občutljivo nego kože brez zategnjenosti
Formula nizke kislosti ima enako pH vrednost kot pri človeški koži, tako da dolgotrajna uporaba ne povzroča nobenih poškodb na ravnovesju pH kože, roke pa pušča mehke in gladke. Dodan glicerin ima blago teksturo, je narejen iz naravnih olj in vlaži roke.
Naravni rastlinski izvleček je osvežujoče in prijetno
Dišava z LMR naravni rastlinski izvleček iz Francije.
Aminokislino ročni sanator
Surovine, vključno z blago teksturo naravno kokosovo olje in aminokislino za dolgotrajno vlago brez zategnjenosti. Dišava je sestavljena iz lilij iz doline, s sladkimi notami pomarančnega cveta. Tekstura je blaga. Hidratantni, svež sadni vonj je kot rože v vodi, ki se združijo v eni vabljivo, prijetni aromi.

Zgornje opombe : Lily iz doline, oranžni cvet, mandarina
Opombe telesa : Hruska, jabolko, kumare
Osnovne opombe : Peru balzam

Točna dotok, tako da ena steklenica lahko traja dolgo časa
Nadzorovana količina mila se izpušča. Bogata pena pušča roke čiste in je enostavna za izplak, pri tem pa ni ostankov.320 ml velike kapaciteteProviduje celotno družino z do 50 dni uporabe in do 400 ciklov mila. [ 5 ]
Visokoučinkoviti mikromotor Quieter z nizko porabo energije
Visokoučinkoviti mikromotor z gumijasto konstrukcijo za priduševanje zagotavlja visokoučinkovito dotok mila in je tih za brez motenj v hrupu. Indukcijska zasnova pametne svetlobe zmanjšuje porabo energije. Štiri baterije AA lahko celotni družini zagotovijo do 9 mesecev uporabe. [ 6 ]
Klasična, minimalistična zasnova Kompaktna zasnova je kot nalašč za vsako okolje
Klasična minimalistična oblika, idealna za kopalnice in kuhinje. Telo razpršilca ima mat zaključek visokega razreda, pregleden za enostavno spremljanje na ravni mila.

Kompaktno telo, prosto stoječe
Odporna na pljusk[ 7 ]
Okolju prijazni materiali[ 8 ]

Sledite priporočilom Svetovne zdravstvene organizacije Praksa zdrave higiene za ročno pomivanje

Indukcijska mila
Drgnite dlani skupaj
Drgnite roke s dlanmi.
Zaklenite prste
Obrnite palčka
Podrgnite prstne konje
Izperi s čisto vodo

Upoštevajte: majhno število uporabnikov lahko doživi alergijsko reakcijo na ta izdelek, v tem primeru poiščite nujno medicinsko pomoč.
[1]Preskusni podatki iz laboratorija Xiaowei, po preskusih, je najdaljši čas, potreben za sprožitev točenje mila, 0,25 sekund.[2]Podatki o preskusih iz laboratorija Xiaowei, Rezultati testa pokazali su 12:1 na sobni temperaturi (25°C).[3]Antibakterijska stope do 99,9% se u testnim pogojima misli na antibakterijske stope do 99,9% za E. coli, Staphylococcus aureus i Candida albicans. Rezultati so samo za referenco. Poročilo o preskusu protibakterijske stopnje, ki ga je izdal Guangzhou CAS Testing Technology Service Co, Ltd., št. poročila: JKW180227-04.[4]pH test vrednosti za antibakterijski ročni sanitizer, ki ga izvaja Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., Poročilo št.: JKW180227-04. pH vrednostni test za aminokislino, ki ga je opravil Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., Report no.: SDP-R-20180903-9.[5]Podatki o preskusih iz Xiaowei Biološkega laboratorija, izračunani na podlagi predpostavke o



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.