FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Vnašajte svojo vožnjo 

Vseobsegajoče nadgrajene velikosti - Udobneje jahanje
10" pnevmatike brez cevi
Največ 30km
25km/h Največja hitrost
600W Max. moč
16% maks.
Dvojni zavorni sistem - Sprednja zavora E-ABS+ zadaj diska
6-Os ACC žiroskop

Vseobsegajoč nadgrajena velikost, udobnejša vožnja
Xiaomi Električni skuter 4 ima vseobsegajoč nadgrajeno velikost v dolžino, višino, širino ročaja in širino palube. Višina se je povečala za 30mm, dolžina se je povečala za 63cm, ročaj razširjen za 50mm in paluba razširjena za 15mm*.
Vseobsegajoče nadgrajene 10'' pnevmatike brez cevi, bolj trpežne in udobne
Nadgrajena 10- inčna velikost pnevmatik prinaša boljšo zmogljivost vpijanja amortizerjev in zagotavlja večjo stabilnost in udobje vaši vožnji, tudi na neuspelih cestah. Zasnova brez cevi lahko zmanjša tveganja za vbod pnevmatik, skupaj z poglabljenim tekanjem gum je življenjska doba pnevmatik bistveno izboljšana.
30km* max. razpon, za izpolnitev vaših dnevnih prevoznih zahtev
Na osnovi 275,4Wh baterije velike kapacitete lahko maksimalni obseg doseže 30km po polnem polnjenju baterije; lahko izpolnjuje večino vaših zahtev za vožnjo na delo, kot so dnevno potovanje na delo, kratek izlet.
Max. 600W zmogljiv brezkrtačni motor
Opremljen z zmogljiv hall brez krtača motor, največja moč, ki jo je mogoče ustvariti lahko doseže 600W. S to močno močjo lahko max. hitrost doseže do 15,5mph in max. incline lahko doseže do 16%.

600 W Max. moč*
16 % Max.incline *
25 km/h Max. hitrost*

Brezplačna prilagoditev 3 stopnje hitrosti za izpolnitev vaših zahtev za jahanje
Prosto preklapljajte med načinom za pešce, standardnim načinom in športnim načinom, da boste v različnih situacijah jahanja merili vašo potrebe.

Način za pešce - 6km/h
Standardni način - 20km/h
Športni način - 25km/h*

ACC inteligenten 6-osni žiroskopski senzor za izboljšano varnost
Z vgrajenim ACC 6-osnim žiroskopom* in inteligentnim algoritmom lahko Xiaomi Electric Scooter 4 nadzoruje izhod moči glede na gib in kot nagiba. V primeru morebitne nesreče bo elektrika izklopljena, da se prepreči nadaljnja poškodba.
Popolna zaščita baterije z inteligentnim BMS
Opremljen z inteligentnim sistemom za upravljanje baterije lahko stanje baterije spremljate prek več zaščitnih mehanizmov, pri tem pa je baterija vedno varna.

Zaščita kratkega stika
Čezmerna zaščita
Dvossežna zaščita pred polnjenjem
Dvossežna zaščita pred izpustom
Zaščita temperature
Samodejni podnapetostni spanec

Nadgrajena UI v Xiaomi Home App, odklepanje več funkcij
Oglejte si videoposnetek vodnika o tem, kako začeti uporabljati skuter, nadgraditi firmware in preveriti stanje vozila v Xiaomi Home App. Poleg tega lahko dobiš informacije o preostalih kilometrih, podatkih o napakah in zakleneš skuter vse v aplikaciji.

Informacije o jahanju
Napaka skuterja
Preostala kilometrska kilometraža

Intuitiven digitalni nadzorna plošča, sledite na prvi pogled
Postavitev in oblikovanje sta optimizirana tako, da na hiter pogled prikažeta vse informacije, ki jih potrebujete. Dodan je tudi opomnik za vzdrževanje pnevmatik.
Neslišni silikonski oprijem
Optimiziran dotik
Repositioned polnilni pridih*
Za lažje polnjenje
Sprednja zložljiva zaponka*
Bolj priročno delovanje
Dvojni zavorni sistem
Sprednja zavora E-ABS+
OPOMBE:*L*W*H=1,143*480*1,170mm, širina palube =160mm: Parkirajte skuter v koordinatnem okvirju in merite njegov LWH. Enota: mm, rezervirajte vse število. Skuter zložite po navodilih, postavite skuter na koordinatni okvir in izmerite njegov LWH. Skuter ustreza zahtevam specifikacije izdelka, odklon pa je ≤±2% (podatki iz Brightwayevega laboratorija).*30km območje: Kot je testiral TIRT, skuter polni ujemajoč adapter, baterija pa se popolnoma spremeni, ko indikator adapterja postane zelen. Test dometa. Na skuter nanesite obremenitev 75±5kg, začnite preskus na ravni cesti, vozite ga s hitrostjo 15km/h, dokler se hitrost skuterja bistveno ne zmanjša in ne more več voziti. Poročilo št.: 0TA1-20222319*Največja moč 600w motorja: Kot je testiral TIRT, je max. napetost 42Vdc, motor se naloži na max. tok, vhodna moč motorja pa se preskuša preko merilnika moči. Poročilo št.: 0TA1-20222319*Zmogljivost plezanja 16%: Kot je testiral TIRT, lahko skuter pri plezanju na razdaljo 10m od dna naklona vozi s hitrostjo 15km/h; med preskusom plezanja ni izgube hitrosti ali prekinitve moči; hitrost pri zapuščanju pobočja mora biti več kot 6km/h. Št. poročila: 0TA1-20222319*Max. hitrost 25km/h: Kot je testiral TIRT, Xiaomi električni skuter 4 je pospešen u pomožnu voznu zonu i vozi se maksimalno. speed in test zone, s skupnim obremenitvijo 75±5kg, kapacitetom baterije 70%±10%, sobno temperaturom od (25±5)°C i povprečnom hitrostjo vetra od ≤3 km/h; hitrost v preskusnem območju se meri skozi tahometer ali Bluetooth in zaslon. Poročilo št.: 0TA1-20222319*Način za pešce: 6km/h; standardni način: 20km/h; športni način: 25km/h: Skupna obremenitev: 75±5kg; kapaciteta baterije: 70%±10%; xiao



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.