FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Daljinski upravljalnik preko pametnega telefona - 2200W - Primeren za okolja do 46 m2 - Stalna temperatura med 16-28ºC - Vgrajen zaslon - IPX4 vodoodporen
Hitro ogrevanje sob z 2200W
Če smo bolj natančni, je Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S pameten električni grelnik z aluminijasto folijo in 72 grelnimi elementi. Zaradi tega je kot nalašč za ogrevalne prostore do 46 m2. In zahvaljujoč svoji visoki toplotni disipation moči do 2200W, bo to storil hitro.
Tiho delovanje in naravno ogrevanje zraka
Druga prednost tega radiatorja je, da nima nobenih ventilatorjev, zato segreva zrak naravno, ne da bi ga izsušil in brez gibljivih delcev, ki lahko poslabšajo simptome alergije, in izvaja tišjo operacijo. Namesto tega Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S uporablja omrežni, medu podoben prevodni sistem, ki usmerja pretok zraka na površino.
Konstantna temperatura med 16-28ºC
Izberite temperaturo, ki jo želite med 16 in 28 stopinjami in sprostite, Mi Smart Space Heater 1S naredi ostalo. Zahvaljujoč integriranemu senzorju z dvojno temperaturo grelnik Xiaomi 1S ohranja stalno temperaturo, ko je dosežena prednastavitev vrednosti.
Daljinski upravljalnik iz pametnega telefona
In to je pameten del! Povežite radiator Mi Smart Space Heater 1S prek wi-Fi in aplikacije Mi Home in ga nadzorujte iz pametnega telefona od kjerkoli. Vklopite ga, ko zapustite delo, tako da ko pridete domov, je soba že topla; obrnite temperaturo gor ali dol, ne da bi se premaknil iz kavča ali postelje itd...
Nadzor zaslona na dotik
Če ne želite uporabljati telefona, vam tudi ne bo treba. Xiaomi Mi Smart Space Heater ima tudi velik zaslon s tremi stopnjami svetlosti in nadzorom na dotik, tako da lahko nastavite temperaturo in moč od tam naprej.
Natančno oblikovanje značilno za Xiaomi
Kar Mi Smart Space Heater S loči od ostalih grelnikov v tem cenovnem območju, je pozornost na podrobnosti. Za začetek, vsi robovi in vogali so zaobljene, da bi se izognili poškodbam od trka; in noge so proti zdrsu. Poleg tega bo zelo enostaven za prevoz in shranjevanje zahvaljujoč svoji lahki teži 6 kg in stranskih prijemov. In seveda, bo popolnoma na voljo v kopalnici zaradi svoje IPX4 certificirane vodoodporne.
*Ta Xiaomi naprava sinhronizira z evropskim strežnikom
Specifikacije:

Splošni parametri

Blagovna znamka: Xiaomi
Izdelek: Pametni grelnik
Ime: Mi Smart Space Heater
Model: 1S (DNQZNB05ZM)

Tehnični parametri

Vrsta: Grb lista
Vir toplote: Električni
Moč ogrevanja: 2200 W
Zaščita pred sevanjem: Da

Dizajn

Ročaji: Da
Digitalni zaslon: Da
Barva: Aluminij / Bela
Možnosti polaganja: Tla

Mere in teža

Dimenzije (Višina x Širina x Globina): 459 x 684 x 90 mm
Širina s podporo : 203 mm
Teža: 6 kg



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.