FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Mi Motion-Activated Night Light 2 - Bluetooth
Pametna svetloba 3 v 1 za osvetlitev, zaznavanje gibanja in zaznavanje svetlobe

Aktiviranje gibanja: aktiviranje gibanja velikega dosega, luč se vklopi takoj, ko vstopite v temni prostor
360° vrtenje: Magnetna zasnova za prilagodljive nastavitve kota
Nizka poraba energije: 17-mesečna življenjska doba baterije, če se uporablja zgolj kot senzor
Zaznavanje gibanja: zaznavanje gibanja ljudi/živali
Zaznavanje svetlobe: Zaznavanje pogojev osvetlitve okolja
Pametna povezava: povezovanje z vrsto pametnih naprav prek prehoda Bluetooth

Pametne nastavitve osvetlitve prek aplikacijeOdločajte svojo idealno nočno razsvetljavo
Nočna svetloba 2 (Bluetooth), aktivirana z mi gibanjem, lahko zazna gibanje ljudi v temi. Ko jo odkrijejo, se luč vklopi. Nadgradnje naprav so bile narejene z vami v mislih. Poiščite popolno osvetlitev za vaše okolje, svetlost in čas osvetlitve lahko prilagodite tako v aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home.
*Če želite narediti nastavitve ali posodobiti vdelano programsko opremo v aplikaciji, najprej omogočite funkcijo Bluetooth v telefonu, nato pa premaknite telo znotraj indukcijskega območja nočne svetlobe ali potisnite stikalo Bluetooth na eno ali drugo stran.*Nočnem preizkusu svetlosti poročila št.: WTF20F02004812N.
Neodvisne funkcije senzorja* Kar najbolje izkoščite povezave pametnih povezav
Priročno in zabavno, Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) se lahko uporablja kot senzor gibanja* in svetlobni senzor*. Z uporabo prehoda Bluetooth lahko napravo nastavite tako, da se poveže z različnimi napravami ob različnih časih.
*Funkcije senzorja so lahko omogočene le, ko je vzpostavljena povezava prek prehoda Bluetooth. Prepričajte se, da vaš račun vsebuje naprave s podporo bluetooth prehoda.*Senzor svetlobe se lahko uporablja za zaznavanje dveh oblik osvetlitve okolja: svetle ali temne. Posebni podatki niso prikazani.*Aplikacija Mi Home/Xiaomi Home vsebuje deset različnih pogojev poročanja, ko se naprava uporablja kot senzor gibanja in svetlobe. Vključno z: gibanja človeškega telesa, stanje svetlobe okolice svetle/temne, stanje svetlobe okolja svetle/temne in človeškega gibanja, ni gibanja človeškega telesa za X minute.
Ko pridete domov z dela ob 19.00, nočna svetloba na verandi zazna temno osvetlitev okolja in gibanje in samodejno vklopi Mi Smart LED Stropno luč in Mi Air Purifier
Ko vstaneš med polnočjo in 7:00 nočno svetlobo v spalnici zazna gibanje in samodejno vklopi Mi Smart LED Stropno luč pri nizki svetlosti
Magnetna konstrukcija nosilca360° vrtenje za še bolj dostopne scenarije osvetlitve
Nočna svetloba lahko prosto stoji na ravnih površinah, kot so posteljne mize. Za montažo lahko uporabljate lepilo* na podstavek. Svetilnost obrnite visoko v omarah in porih za jasno osvetlitev, ne da bi bilo treba vklopiti omejevalne luči. Osvetlitev v stopniščih in spalnicah obrnite nizko v stopniščih in spalnicah za mehko, nemoteče razsvetljavo. Odstranite nočno svetlobo iz podlage, da jo uporabite ločeno.
*Nalepke iz tega izdelka ne smete ponovno uporabljati, saj lahko to povzroči poškodbe na površinah. Pred pritrditevm se prepričajte, da je izdelek pravilno pozicionen.
Samo tri AA baterije365 dni trajanja baterije na najnižji nastavitvi svetlosti*
180 dni trajanja baterije na najvišji nastavitvi svetlosti*. Funkcijo nočne svetlobe lahko izklopite tudi prek aplikacije Mi Home/Xiaomi Home. Dolgotrajna uporaba brez gnjav z 17 meseci trajanja baterije, če se uporablja zgolj kot senzor.*
*Trajanje baterije, ko je funkcija osvetlitve v uporabi, se izračuna na podlagi svetlobe, ki je vklopljena 15-krat na dan, vsaka za trajanje 15 sekund. *Baterije AA niso vključene v paket izdelka. *Življenjska doba baterije, ko se naprava uporablja izključno kot senzor in funkcija osvetlitve ni v uporabi, se izračuna na podlagi 80 zaznavanja gibanja in 20 svetlobnih zaznav na dan ter 24 x 6 = 144 rednih poročil na dan.*Zgoraj predstavljeni podatki se izračunajo na podlagi AA baterije z nazivno zmogljivostjo 1500 mAh.
Široko območje zaznavanja 120° Do 6m razdalja senzorja
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) ima prilagojen Fresnel objektiv, ki lahko zazna najbolj občutljive človeške premike. Naprava ima izjemno širok vodoravni senzorski razpon 120° z možnostjo zaznavanja gibanja na razdalji 6 m* pred svetlobo in 2,5 m* razdaljo do strani.
*Test obsega nočne svetlobe Poročilo št.: WTF20F02004812N.
Ni vidnega utripa*, ni škodljive modre svetlobe*Vir svetlobe je znanstveno konfiguriran za izboljšano zaščito oči
Značilnosti 2800K toplo, nežno rumeno svetlobo* brez vidnega utripanja ali škodljive modre svetlobe, tako da lahko vstanejo v noči, ne da bi koga motili.
*Ni vidnega utripanja, ni škodljive modre svetlobe, 2800K test poročilo št.: WTF20F02004812N.
Namestitev
Za natančno odkrivanje je priporočljivo, da se soočite s svetlobo navzdol, ko je bila podlaga nameščena nad 1,9 m nad tlemi. Iz istega razloga je priporočljivo, da se soočite s svetlobo navzgor, ko je bila podlaga nameščena pod 0,5 m nad tlemi. Za različne višine montaže je treba kot prilagoditi



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.