FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
13 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Ultra-kratek met razdalja, masiven zaslon za vaš dom

Izjemno kratka razdalja metov, stenska montaža
Masivno območje projekcije 150"
TEHNOLOGIJA LASERSKEGA VIRA SVETLOBE ALPD 3.0
Visoka barvna natančnost in svetlost.
3000:1 native kontrast
Vgrajen Google Pomočnik / Google Android 8.1 TV vsebine

* Xiaomi Laserski projektor lahko prikazuje tradicionalne kabelske TV programe prek TV sprejemnika, kot je tv set top box ali IPTV set top box. Ne more neposredno prejemati televizijskih signalov.
Dobitnik japonske nagrade za dobro oblikovanje za leto 2017
Japonska nagrada za dobro oblikovanje, nagrada IF Design, Red Dot Award in IDEA Award so znane kot štiri glavne svetovne nagrade za oblikovanje.
To je prvi ultra kratki laserski projektor na svetu s tehnologijo ALPD, ki dovaja do 150-inčno Full HD na razdalji 50 cm z visokim kontrastnim razmerjem 1500 lumenov in 3000:1, in življenjsko dobo izdelka 20.000 ur. Ta visokotehnološki izdelek uporablja kompaktni in minimalni "box" oblikovalski jezik in ohranja stilsko skladnost celo z daljinskim upravljalnikom Bluetooth. Nadzorujte napravo od kjerkoli v sobi. Glasovno aktivirani pomočniki lahko hitro najdejo programe ali pa zagotovijo druge interaktivne izkušnje z ogledom.
- sodna komisija za dobro oblikovanje,
Ogromen zaslon za vaš dom
Xiaomi Laserski projektor lahko projicirja zaslon kar 150 palcev. Pripelji zasebno gledališče v svoj dom.
Masivna projekcijska površina 150"Vlagajte svoj dom v zasebni kino
Preprosto prilagodite velikost zaslona kjerkoli med 80-150 palcev.
Doživite neizmerni užitek gledati film, poslušati koncert ali igrati igro na masivnem zaslonu.
Ultra-kratek met razdaljaProject velik zaslon, tudi iz bližine
Uporablja 0.233:1 izjemno kratko zasnovo fokalnih leč, da odtehta neprijetnost projekcije na dolge razdalje, ki jo potrebujejo tradicionalni projektorji. Xiaomi laserski projektor se lahko nahaja 1,97'' ~ 19,7'' stran od zaslonske površine na TV omarici ali nameščen na steno. Ni potrebe, da se ukvarjajo s težko nažiganje ali ovire.

1,97'' ~ 19,7'' z zaslonske površine
Enostavno premikanje
Ni potrebe po posebni nažičitvi

Kakovost kina
Xiaomi Laserski projektor ima 3000:1 domorodski kontrast, primerljiv s tem, kar najdemo v kinematografih. Z rdečim razmerjem svetlobe kar 16-18%, so barve žive in svetle.
TEHNOLOGIJA LASERSKEGA VIRA SVETLOBE ALPD 3.0
Ponuja novo tehnologijo laserskega zaslona ALPD 3.0 appotronics*, ki vodi trg v barvi zaslona, kontrastu in svetlosti. Ne samo, da so slike svetle in jasne, alpd 3.0 nam omogoča, da izboljšamo življenjsko dobo izdelka in zmanjšamo velikost stroja.
* Appotronics je vodilni svetovni laserski fosfat inovator tehnologije visoke svetlosti. Več kot 3.000 tedaj uporablja to tehnologijo po vsem svetu.
85%+ NTSC barvni razpon Razpon barv in porazdelitev
Barva je pomemben del celotnega zaslona projekcije. Če je barvni obseg premlad, projektor ne more prikazati resničnih barv filma. Xiaomi Laser Projector uporablja inovativno tehnologijo barvnega kolesa v petih fazah za stopnje projekcij rdeče svetlobe 16-18% *. Barvni razpon NTSC 85% zagotavlja bogato in zvesto reprodukcijo barv.
* Običajni projektorji običajno uporabljajo le tri ali štiri stopenjska barvna kolesa. Projekcijska stopnja rdeče svetlobe običajno pade pod 10%
3000:1 native contrastSeven temnejši prizori so napovedani jasno
Pogosto se pritožujemo, da je v kinu težko jasno videti pomembne podrobnosti, ker temne slike niso jasno napovedane. Xiaomi Laserski projektor ima 3000:1 domorodski kontrast, kar je več kot standard 2000:1 v kinematografih. Ima tudi ločljivost 1920*1080 in podporo za HDR, zato so podrobnosti jasne, tudi v temi.
5000 lumenov svetlobni vir svetlobe
Xiaomi Laserski projektor ponuja svetlost svetlobnega vira do 5000 lumenov, svetlost slike 1600 ANSI lumenov in projekcijsko svetlost zaslona 15-18fL, primerljivo s kino standardom.
* fL je kitajski kino-širok standard za merilno svetlost. Svetlost 14 fL je na splošno sprejeta za projekcijo 2D kina na Kitajskem, 4,5 fL pa za 3D slike.
Tehnologija digitalne obdelave svetlobe TL DLP
Funkcije DLP digitalne tehnologije obdelave svetlobe iz Texas Instruments. Ta tehnologija temelji na DMD čipu za vizualni digitalni informacijski zaslon. Z uporabo te tehnologije lahko Xiaomi Laser Projector sliko prikaže bolj jasno in živo. Hkrati so podrobnosti na sliki živo z visoko stopnjo omejevanja.
5.4um pixel DMD čip2,07 milijona odsevne leče, tako da je vsak palec velikega zaslona jasen in krip
Čip ima več kot 2,07 milijona 5,4um reflektorjev, vsak kot majhno ogledalo, ki se obrne ± 17 ° neodvisno s hitrostjo 16,66 milijona ciklov na sekundo, konverging različnih barv žarka na ultra kratek žarni laserski objektiv za visoko opredelitev doživetje ogleda.
Trajanje svetilke več kot 25000 urWatch filmi vsak dan v letu.
Appotronics ALPD 3.0 laserska tehnologija svetlobnega vira lahko učinkovito zagotovi življenjsko dobo svetilke 25.000 ur ali več, kar ustreza času



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.