FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe


Senzor v obliki G: Zaznati spremembe teže, ki so majhne do 50 g
Visoko-natančno BIA čip: Meri odstotek telesne maščobe enostavno
13 meritve telesne sestave: Razumevanje telesnega stanja
Test ravnotežja: Stojte na eni nogi z zaprtimi očmi

Si zdrava teža? Ni odvisno samo od telesne teže.
Običajno uporabljamo telesno težo kot izreden ukrep za določanje, ali je nekdo čez ali premajhen, vendar to ni točno. Ker maščoba traja trikrat prostor mišice, ljudje s preveč maščobe bo videti bolj očitno preveč teže.
Zato je odstotek telesne maščobe ukrep za ugotavljanje, ali je nekdo čezmerno ali premajhen. Natancen, celovit telesni maščobni lestvici vam lahko pomaga tudi, da bolje razumete svoje telo.
Prednostna naloga lestvice je bolj natančno merjenje
Jekleni senzor v obliki G lahko zazna spremembe teže tako majhno kot 50 g, zaradi česar so meritve Mi Body Composition 2 bolj natančni. Tehtanje podpira tudi preklapljanje med jin, kilogrami in kilogrami za enostavno branje.
Bolj obsežne podatke Morate razumeti svoje telo bolje
Visoko natančen BIA maščobni merilni čip lahko meri 13 meritev telesne sestave, vključno s telesno težo, BMI, odstotkom telesne maščobe, mišično maso, stopnjo vlage, stopnjo beljakovin, oceno visceralne maščobe in bazalno presnovo, za popolno razumevanje vašega fizičnega stanja.

Teža
ITM
Odstotek telesne maščobe
Mišična masa
Stopnja vlage
Stopnja beljakovin
Ocena visceralne maščobe
Bazalna presnova
Kostna masa
Fizična starost
Idealna teža
Tip telesa
Ocena zdravstvenega stanja

Dinamično tehtanje, statična meritev Ena lestvica z dvojno rabo je učinkovitejša
Mi telesna sestava Lestvica 2 lahko izvaja inteligentno preklapljanje med dinamičnimi in statičnimi načini tehtanja. Najmanjša teža tehtnice je 100 g. Poleg tehtanja v dinamičnem načinu lahko merite tudi težo artiklov, kot so sadje, zelenjava in paketi v statičnem načinu.
Test ravnotežja Stojalo na eni nogi z zaprtimi očmi
Ravnotežje je osnovna fizična sposobnost. Izboljšanje ravnotežja lahko zmanjša tveganje za padce in poškodbe sklepov. Zdaj morate stati samo na Mi Body Composition 2 na eni nogi z zaprtimi očmi, da bi izvedeli o vaši moči ali šibkosti v tej sposobnosti.
Bluetooth Low Energy 5.0Us 4 baterije, ki trajajo do 12 mesecev
Mi Body Sestava 2 je opremljena z Bluetooth Low Energy 5.0. Ko se uporablja z aplikacijo Mi Fit, lahko hitro posreduje podatke o telesu, kot sta odstotek telesne teže in telesne maščobe. Lahko tudi inteligentno ugotovi, kdaj se različni ljudje sami izmikajo.

Podpira zapise podatkov za 16 oseb
Uporaba načina obiskovalca, da se izognete zapustitvi sledi

Enostavna zasnova za eksterijo
Mi Body Composition 2 ima preprost, čelen, a vendar umetniški videz. Estetika dizajna je v podrobnostih.

Gladke, zaokrožene krivule z rafinirano konča
Toplo belo ojačano steklo z jade podobnim videzom
Skriti integrirani LED zaslon

Opomba:[1] Ta izdelek ni priporočljiv za ljudi, opremljene s spodbujevalniki ali drugimi medicinskimi vsadki. Podatki o testih telesne sestave lahko odstopajo za profesionalne športnike, nosečnice in manjše število drugih posebnih primerov. [2] Mi Telesna sestava Lestvica 2 potrebuje težo 5 kg za vklop. Način tehtnice lahko uporabljate po vklopu naprave. [3] Prepričajte se, da odprete oči in stojite na obeh nogah, če čutite, da izgubljate ravnotežje. Ta funkcija ni primerna za osebe s slabo ravnotežjem, vključno z nosečnicami, starejšimi ali tistimi, ki imajo vestibularno disfunkcijo. [4] Podatke o trajanju baterije je meril Tehnološki laboratorij Huami. Meritve maščob so bile opravljene trikrat na dan, majhni predmeti so bili tehtani dvakrat na dan, testi ravnotežja (stoječ na eni nogi z zaprtimi očmi) pa so se izvajali enkrat na sedem dni, pri tem pa so uporabili tovarniške privzete nastavitve pri sobni temperaturi 22 °C. Med dejansko uporabo je življenjska doba baterije odvisna od različnih dejavnikov, kot so nastavitev, delovanje in okolje uporabe, in se lahko razlikujejo od laboratorijskih testov.
Specifikacije:

Dimenzije: 300 x 300 x 25 mm
Ime izdelka: Mi Body Composition 2
Tehtanje enot: Jin / kg / lb.
Zunanji material: Ojačano steklo + ABS inženirska plastika
Delovna temperatura: 0°C do 40°C
Teža: 1,7 kg
Merilno območje: 100 g do 150 kg
Najmanjša razdelitev obsega: 50 g
Brezžična povezava: Bluetooth 5.0
Napajalnik: Štiri 1,5 V AAA baterije
Zahteve naprave: deluje v napravah, ki uporabljajo Android 4.4 / iOS 9.0 ali več (iPhone 5s ali več) in podpira Bluetooth 4.0 ali več



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.