FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Tok v 4K, kjerkoli

Prenosni 4K pretočni medij
Podpora za Dolby Atmos™ in Dolby Vision®
Powered by Android TV™ 11
Vgrajen Google Pomočnik*

Novo obdobje pametne povezljivosti
S pametnim Android TV™ sistemom vam Xiaomi TV Stick 4K ponuja novo multimedijska doživetja kadarkoli, kjerkoli. Kompaktna in prenosna, prinaša pametnejše življenje na vaše zaslone*.
Doživite čudež Android TV™ 11*
Xiaomi TV Stick 4K je opremljen z Android TV™ 11, prinaša enostavno, a potopisno izkušnjo. Odkrijte 400.000+ filmov in oddaj iz vseh priljubljenih aplikacij. Get 7000+ aplikacije iz Googla play*. Predvajajte glasbo in igre, oddajte iz vsake naprave in še več*.
Ultimativna izkušnja ogleda
4K * ultra visoko ločljivost izhod v kombinaciji s tehnologijo Dolby Vision® popelje kakovost videa na drugo raven. Partake v živo in potopisno vizualno izkušnjo.
Prostorski zvok* za vrhunsko zvočno izkušnjo
Ne glede na to, ali ste za glasbo, igre, filme ali TV drame, dodajanje Dolby Atmos® in DTS HD tehnologije prinaša večjo bogastvo in realizem zvokom kot kdaj koli prej.
Poskrbite, da bo televizor pametnejši z Google Pomočnikom*
Z Googlovim pomočnikom*lahko uživate v hitrem dostopu do ton zabave, iskanju informacij in nadzoru pametnih hišnih naprav. Prav tako prinaša priročnost prepoznavanja govora nepametnim televizorjem.
Majhna, a močna
Kompaktni faktor oblike Xiaomi TV Stick 4K ima štirijedrni procesor, ki zagotavlja zmogljive zmogljivosti. Ne glede na to, ali gledate film visoke ločljivosti, poslušate visokokakovostno glasbo ali igrate igre, hitrost in stabilnost je tisto, kar lahko pričakujete.

Quad-core procesor
Visoka zmogljivost GPU
2GB RAM*
8GB ROM*

Postavite svoj mali zaslon na velik zaslon
Predvajajte zabavo, ki jo imate radi iz telefona, tabličnega računalnika ali prenosnega računalnika na televizor z vgrajenim programom Chromecast*.
Lažji načini za povezovanje

HDMI
Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
® Bluetooth

360° bluetooth daljinski upravljalnik
Postavitev gumbov, ki je enostavna za uporabo v kombinaciji s podporo Bluetooth in glasovnim upravljanjem, pomeni, da lahko uživate v 360° nadzoru iz katerega koli zornega kota. Vse je v udobju, udobju in nadzorovanju stvari na vaš način.
Lahka in prenosna zasnova
Uporabite jo tam, kjer jo potrebujete: lahki in kompaktni faktor oblike Xiaomi TV Stick 4K omogoča enostavno uporabo in prenašanje. Oglejte si priljubljeno video vsebino kadarkoli in kjerkoli, ne glede na to, ali ste doma ali odsote.
Pripravljen za uporabo v samo 3 korakih

Priključite 4K tv palico Xiaomi s televizorjem
Vzpostavljanje povezave z omrežjem Wi-Fi
Začnite gledati

Specifikacije:

Dimenzije

Dolžina - 106.8mm
Širina - 29,4mm
Debelina - 15,4mm
Teža - 42,8g
Barva - črna

Specifikacije

Izhodna ločljivost - 4k
CPU - Quad-core Cortex-A35
GPU - Mali-G31 MP2
RAM - 2GB
Shramba - 8GB
Operacijski sistem - Android TV™ 11
Vsebina - Netflix, Amazon Prime Video in Youtube vnaprej nameščen

Brezžična povezljivost

Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth 5.0

Dekoder

Video dekoder - AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Video Format - MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Avdio dekoder - DTS HD, Dolby Atmos
Avdio format - MP3, AAC, RM, FLAC
Slikovni dekoder - JPG, BMP, GIF, PNG

Pristanišča

HDMI x 1
Micro USB x 1

Opombe
*Razpoložljivost Google pomočnika se razlikuje glede na trge. Za več informacij si oglejte uradno spletno mesto Pomočnika Google.*Naprava za prikaz mora podpirati vnos prek vrat HDMI.*Google, Google Play, Android TV, Vgrajen Chromecast in druge znamke so blagovne znamke Google LLC.*Platforme in vsebina se lahko razlikujejo glede na vašo državo ali regijo. Za dodatne podrobnosti glejte storitve, ki so na voljo na vaši lokaciji.*Zahteva TV in video parne vsebine, ki podpirajo ločljivost 4K ali Dolby Vision®.*Zahteva TV in video parno vsebino, ki podpira Dolby Atmos™ ali DTS dekodiranje.*2GB + 8GB shranjevanje: Dejanska razpoložljiva zmogljivost se lahko razlikuje ali pa se zmanjša zaradi številnih dejavnikov. Ker operacijski sistem zaseda del pomnilnika (RAM), je dejanski razpoložljivi prostor manjši od označene kapacitete pomnilnika. Zaradi namestitve operacijskega sistema in vnaprej nameščenih programov, ki zasedajo del pomnilnika bliskavice (ROM), je dejanski razpoložljivi prostor za shranjevanje manjši od označene kapacitete za shranjevanje bliskavice.*Zahteva vgrajene aplikacije chromecast.*Uporaba Bluetooth 5.0 zahteva končne naprave, ki podpirajo tudi ustrezne funkcije.*Slike izdelkov in™ vsebina na strani mesta izdelka so samo za ilustrativne namene. Dejanski učinki (vključno, vendar ne omejeno na videz, barvo, dimenzije) in vsebino na zaslonu (vključno, vendar ne omejeno na ozadja, ozadja, slike, oblikovanje UI) se lahko razlikujejo. Poglejte dejanski izdelek.*Mesto izdelka prikazuje tipične podatke o vrednosti. Vsi podatki prihajajo iz Laboratorijev Xiaomi, parametrov zasnove in tehnologije, podatke pa so predložili prodajalci. Podatki o preskušanju se lahko nekoliko razlikujejo med različnimi preskusnimi različicami in preskusnimi okolji in ne odražajo dejanskega izdelka.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.