FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Klasično oblikovanje postaja še bolj napredno
18W hiter naboj / Dvojni dotok/izhod / Litij iona polimerna baterija
Primerno za zračno potovanje*
18W Dual Port InletUpgraded self-polnjenje izkušnje

Dvojna vrata tako za Micro-USB kot USB-C.
Največja vhodna moč do 18W;
Samopočistitev je mogoče dokončati v 4 urah*.

18W dvojna izhodna vrata, ki zagotavlja učinkovitejše hitro polnjenje
Dvojni izhodni vmesnik USB-A, ki lahko hkrati polni dve napravi. Podpira 18W MAX hitro polnjenje z enim pristaniščem in ponuja priročnejšo izkušnjo hitrega polnjenja.
Visoka zmogljivost 10000mAh
Visoka zmogljivost 10000mAh je dovolj za več polnjenj za eno napravo*, ki izpolnjuje vaše celo dnevno polnjenje potreb.

1,9-krat - Polnjenje za Mi 9
1,6-krat - Polnjenje za Mi 9T Pro
2,2-krat - Polnjenje za iPhone XS

Enojni kabel za polnjenje in samo polnjenje
S kablom Micro-USB, vključenim v paket ali z lastnim USB-C kablom, lahko takoj polnite androidne naprave ali samonapolnite električno banko.
*Za polnjenje Applovih naprav bo morda treba napolniti namenski kabel
Na voljo v dveh barvah
Srebrna in črna; preprosta, a sodobna.
Kovinski pokrov iz aluminija
Super visoka strukturna moč zdrži pade in udari.
LED indikator baterije
Na prvi pogled si oglejte stanje baterije in kadarkoli poznate uporabo.
Funkcija polnjenja majhnega toka, ki je enostavna za uporabo
Dvakrat se dotaknite gumba "Preveri baterijo", da preklopite v majhen trenutni način polnjenja, da napolnite majhne trenutne naprave, kot so Mi Bluetooth Slušalke, Mi Smart Band itd.*
Več zaščite, okrepljene varnosti
Visoko natančna odpornost, indukcijo in komponente kapacitance ter visokokakovostna litijeva polimerna baterija se lahko zlahka lotijo prenapolnjevanja, prenapolnjevanja, sevanja, kratkih stikov in drugih napak, ki nudijo večjo zaščito tako za elektrarno kot za naprave.
Temperaturna zaščitaOdklop termostorja in mehanizma za uravnavanje temperature zagotavlja, da baterija deluje v varnem temperaturnem območju.
Zaščita kratkega stikaAvtomatsko ščiti glavno tablo in baterijo pred poškodbami v primeru nenormalnih kratkih stikov.
Reset protectionAdded circuit rest function. V primeru napak, ki preprečujejo pravilno delovanje elektrarne, se lahko dotaknete gumba »Preveri baterijo«, da si opomorete.
Zaščita pred prenapetostnimi vhodiTokokrožje OVP lahko prepreči prenapetost vhoda, da bi se izognili poškodbam na zadnji strani vezja.
Zaščita pred obratnim polnjenjemČe sta kabel in vrata Micro-USB obratno priključena, se bo vezje samodejno zaprlo za zaščito polnilne naprave.
Izhodna overcurrent zaščitaSmart odkrivanje izhodnega toka, kadar je to potrebno. Če izhodni tok presega zgornjo mejo, se izhod samodejno izklopi, da zaščiti polnilno napravo.
Zaščita izhodne prenapetostne napetostiMart zaznavanje izhodne napetosti, kadar je to potrebno. Če izhodna napetost presega zgornjo mejo, se izhod samodejno izklopi, da zaščiti napravo, ki se polni.
Zaščita pred prenapolnjenjem in več praznjenjemOddane namenske komponente za zaščito baterije, ki učinkovito preprečujejo, da bi se baterija prenapolnjela in prenapolnila ter se izognila poškodbam na bateriji.
Prenapetostna zaščita kratkega stika na ravni strojne opremeDetects the overvoltage short circuit status of the battery at hardware level and responds quickly to break the current circuit and effectively protect the battery safety.
V skladu z mednarodnimi letalskimi standardi: enojna prenosna polnilna naprava z zmogljivostjo manj kot 100Wh, je opravila preskušanje UN38.3. poročila o preskusih laboratorijev Kitajskega inštituta za elektronsko standardizacijo (CESI); Poročilo št.: S19-B0961-1. Samo polnjenje v štirih urah: električna banka se testira glede na nazivno zmogljivost; preskusna metoda je GB/T35590, ki v celoti izpusti elektrarno in jo postavi v stanje brezhibnega stanja za 30 minut; uporablja se standardno hitro polnjenje (zahteva se 18W ali višji QC hitro polnilni adapter).10000mAh visoka zmogljivost: Pri polni kapaciteti lahko 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 večkrat napolni eno napravo. Majhne trenutne naprave: 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 podpira tudi majhno tekoče polnjenje bluetooth slušalk in pametnih pasov po blagovnih znamkah, ki niso Xiaomi.Vse podatke brez posebnih opomb sestavljajo izmerjene vrednosti iz ZIMI laboratorijev. Podatki se lahko razlikujejo ob upoštevanju okoljskih sprememb.
Specifikacije:

Št. izdelka: PLM09ZM
Vrsta baterije: Litij polimerna baterija
Kapaciteta baterije: 10000mAh 3.7V (37Wh)
Nazivna kapaciteta: 5500mAh (5.1V/2.6A)
Vhodna vrata: Micro-USB/USB-C
Izhodna vrata: USB-A x 2
Vhod: 5.0V2.1A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x1: 5.1V2.4A / 9V2.1A/ 12V1.5A (18W MAX)
USB-A x2: 5.1V2.6A
Dimenzije izdelka: 147,8 x 73,9 x 15,3 mm
Čas polnjenja: ~4 ure z 9V/2A ali 12V/1,5A polnilnikom~6 ur s polnilnikom 5V/2A



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.