FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
17 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Redmi hitro polnjenje Power Bank
Dvojna vhodna vrata / Dvojna izhodna vrata / Visoka zmogljivost 74 WhTwo-way 18-W hitrega polnjenja

Primerno za letalske prevoze

Visoka zmogljivost 20.000 mAh Dovolj zmogljivosti za polno polnjenje štirih telefonov in še vedno ostane napajanje*
Visoka zmogljivost 20.000 mAh; vgrajen pametni KRMILNIK ZA POLNJENJE USB*; Združljiv z večino telefonov in digitalnih naprav; dovolj zmogljivosti za polno polnjenje štirih Mi 9 telefonov in še vedno ostalo napajanje. Za mir, ko si na poti.
Dvosmežna 18-W hitra polnjenjaRapid polnjenje in samopolnjevanje
20.000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank ima dva izhodna vrata USB-A, vsaka z največjo izhodno močjo 18 W. Ima tudi dva vhodna vrata, USB-C in micro-USB vrata, vsaka z največjim vnosom 18 W. Pametna banka za napajanje, ki ponuja učinkovitejše polnjenje in praznjenje ter vam prihrani dragocen čas.

Polnjenje za Redmi Opomba 7 - 3,5-krat
Polnjenje za Redmi K20 - 3,5-krat
Polnjenje za Mi 9 - 4,5-krat
Polnjenje za iPhone XS - 4,7-krat

Dvojni USB-A izhodOne ni dovolj, dva je popolna
20.000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank ima dva izhodna vrata USB-A, vsaka z največjo močjo 18 W, ko se uporablja samo. Kombinirana izhodna vrata lahko dosežejo 5,1 V/3,6 A, tako da se lahko uporablja za polnjenje tako telefonov kot tabličnih računalnikov.
Dve vrsti vhodnih vratBo bolje imeti izbiro
20.000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank ima dva vhodna vrata, USB-C in micro-USB vrata, zaradi česar je popolnoma združljiva s standardnimi kabli naprav Android* in zagotavlja hitro polnjenje same napajalne banke.
Litij-iona polimerna baterija Primerna za polnjenje različnih naprav
Litij-ionska polimerna baterija visoke gostote zagotavlja dolgo in zanesljivo življenjsko dobo baterije za naprave, kot so telefoni, tablični računalniki in digitalni fotoaparati, tako da se lahko napolnite kjerkoli že ste – v pisarni ali na poti.
Visokokakovostni IC čipOddata zaščita in okrepljena varnost
Visokonatančna odpornost, komponente induktanciranje in kapacitanca ter napredni čipi vezja lahko enostavno prenesejo prenapolnjevanje, prenapolnjenje, segovanje, kratke stike in druge napake, ki nudijo zanesljivo zaščito tako za elektrarno kot naprave. Več zaščitnih funkcij pomeni večjo varnost za vsakodnevno uporabo.

Zaščita temperature
Zaščita kratkega stika
Zaščita pred ponastavitvi
Zaščita pred prenapetostnimi vhodi
Zaščita pred obratom polnjenja
Izhodna nadnatežna zaščita
Zaščita nadnapetostnega izhoda
Zaščita pred prenapolnjenjem in prenapolnjenjem
Prenapetostna zaščita kratkega stika na ravni strojne opreme

Podpira nizkotokovno polnjenjeLahko dvourno polnjenje
Dvakrat tapnite gumb »Preveri baterijo«, če želite preklopiti na dvourni nizkotokovni način polnjenja, da napolnite Slušalke Mi Bluetooth ali Mi Smart Band*. Primeren za polnjenje naprav z nizkim tokom.

Mi Bluetooth slušalke
Mi Smart Band

*V skladu z mednarodnimi letalskimi standardi: enojna prenosna naprava za polnjenje z zmogljivostjo manj kot 100 Wh, je opravila preskušanje UN38.3. UN38.3 testno poročilo iz laboratorijev Kitajskega inštituta za elektronsko standardizacijo (CESI), poročilo št.: S19-B0459-3.*Dovolj za polno polnjenje štirih telefonov: Po polnem polnjenju štirih Mi 9 telefonov enega za drugim, je 20.000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank še vedno imela kapaciteto baterije. Podatki o preskušanju se lahko razlikujejo glede na objektivne okoljske spremembe.*Vgrajen pametni usb polnilni krmilnik: podpira večino mehanizmov polnjenja na trgu in zagotavlja združljivost z različnimi prenosljivimi pametnimi napravami*Za polnjenje električne banke se lahko uporabi kateri koli kabel z micro-USB ali USB-C priključkom. Paket izdelkov vključuje 20.000-mAh Redmi Hitro polnjenje Power Bank, Navodilo za instrukcije i Micro-USB kabel.*20.000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank, podpira i nisko-aktualno naboje za Bluetooth slušalke, pametne trake i druge naprave po brendu, a ne Xiaomi.*Razen če je navedeno drugače, vsi navedeni testni podatki su iz Laboratorija Zimi. Dejanska uspešnost se lahko razlikuje glede na objektivne okoljske spremembe.
Specifikacije:

Številka modela izdelka: PB200LZM
Vrsta baterije: litij-iona polimerna baterija
Moč baterije: 74 Wh/3,7 V/20.000 mAh
Nazivna kapaciteta: 12.000 mAh (5,1 V/3,6 A)
Vhodna vrata: Micro-USB/USB-C
Izhodna vrata: 2 × USB-A
Izhodni parametri: 5 V=2,1 A/9 V=2,1 A/12 V=1,5 A
Izhodni parametri (enoportni izhod): 5.1V=2.4A / 9V=Max. 2A / 12V=Max. 1.5A
Izhod iz dvojnih vrat: 5.1V=3.6A
Dimenzije izdelka: 154 × 73,6 × 27,3 mm



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.