FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
15 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Elegantna in kompaktna polnilna kovčkaDiscreetYet elegantna
Nova kompaktna zasnova polnilnega kovček ima tako gladke, zaokrožene obrobe kot trde robove za udobnejšo oprijem. Zaključek visokega sijaja omogoča enostavno čiščenje kovček.
Qualcomm® BLUETOOTH® chipset + napredna zvočna tehnologijaPovsem boljši zvok
Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH® čipov in vse nove tehnologije BLUETOOTH® 5.2, Redmi Buds 3 zagotavlja hitrejši in bolj dosleden zvočni prenos, za izjemno izkušnjo poslušanja.
12mm dinamični gonilnikQuality strojna oprema za kakovostno izkušnjo poslušanja
Uživajte v podrobnejšem zvoku z našim velikim, 12mm dinamičnim voznikom iz sestavljenih materialov. Strokovno umerjen s Xiaomi Sound Lab, ta voznik prinaša bogate bas tone, jasne visoke tone, in dosledno vrhunsko kakovost zvoka.
Odpoved hrupa z dvojnim mikrofonom za kliceSlišim vsako besedo, ki jo rečeš
Dvojni mikrofoni visoke občutljivosti, vgrajeni v Redmi Buds 3, skupaj z Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling in Tehnologijo zatiranje hrupa, dinamično zmanjšujejo hrup okolja in učinkovito zmanjšajo odmeve. To pomeni, da lahko vedno uživate v jasnih klicih.
Izjemno dolgo 20-urno trajanje baterije*Dovolj časa za poslušanje še 300 pesmi
Čeprav majhna in lahka, Redmi Buds 3 ponuja tako moč kot udobje. Uživajte v do 5 urah trajanja baterije na enkratnem polnjenju ali do 20 ur uporabe, ko se združite z polnilnim kovčekom. Sprosti se in se vrni k glasbi. Predvajanje je oddaljeno do 1,5 ure od enega 10-minutnega polnjenja.

5ur, enkratni naboj
20ur , Skupna življenjska doba baterije z kovček

*V povezavi z polnilnim kovčekom ima Redmi Buds 3 do 20 ur trajanja baterije. Ob predpostavki, da je za predvajanje pesmi v povprečju potrebno 4 minute, lahko naprava skupaj predvaja 300 pesmi. Dejanski čas se lahko razlikuje glede na pogoje uporabe.*10-minutno hitro polnjenje zahteva, da ima polnilni kovček vsaj 20% trajanja baterije. Čepke uporabljajte do 90 minut po 10-minutnem hitrem polnjenju. Testiran z uporabo naprednega zvočnega kodiranja (AAC) pri 50% glasnosti.
MiUI Pop-up za hitro seznanjanjePovsem odprite pokrov za par
Ekskluzivno pojavno okno MIUI za hitro združevanje vam omami hitro združevanje naprav. V bližini pametnega telefona preprosto odprite polnilni kovček in tapnite zaslon, ko se prikaže pojavno okno. Raven baterije ušesnih čepkov in polnilni kovček lahko pogledate na prvi pogled.
Nadzor dotikaLahko preklapljanje med glasbo in klici
Tapnite zadnju tipko za ušesne čepke, da preklopite načine, zaustavite in nadaljujete predvajanje glasbe in še več.

Dotaknite se dvakrat: naslednja skladba
Odgovorite na klic Pritisnite in držite ušesni čep: Premor/predvajanje
Trikrat tapnite: Prejšnja skladba/Prekini klic/Zavrni klic

IP54 odporen proti prahu in vodiOdporne zaščitne funkcije, tam, ko jih potrebujete
Ušesni čepki Redmi Buds 3 so bili strokovno oblikovani tako, da izpolnjujejo standarde IP54* za odpornost na prah in vodo (raven 5 odporna proti prahu in vodoodporna na vodo), zaradi česar so ušesni čepki varni pred izlivom in znojem.
*Ustrezne slike funkcionalnosti ušesnega čepka na tej strani so za ilustrativen namen. Parametri izdelka so samo za referenco. Nekateri parametri izdelkov se lahko razlikujejo zaradi zunanjih dejavnikov, kot so okolje in razlike v sistemih mobilnih telefonov. Za podrobnosti glejte dejanski izdelek.*Podatki o teži za en ušesni čep, ki ga je predložil Xiaomi Laboratory. Ta številka se lahko nekoliko razlikuje glede na uporabljene načine merjenja.*Pogoji preskusa življenjske doživljenjskega delovanja baterije: raven baterije na ušesu pri 100%, glasnost ušesnega čepka prilagojena na 50%, način kodiranja BLUETOOTH® nastavljen na AAC. Preskusni postopek: Baterije Redmi Buds 3 so bile med predvajanjem zvoka v celoti izpuščene, dokler se ne preneha predvajati kateri koli ušesni čevelj. Dejanske ure uporabe se lahko razlikujejo glede na stanje uporabe, raven polnjenja in okoljske dejavnike.*IPX4 preskus, odporen na vodo. V skladu z GB/T 4208-2017 Ocena zaščite pred zaprtim prostorom (IP koda) je opravila preskus, ki ga je opravil Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Poročilo o preskusu št. je SAC2021-06245C. Rezultat preskusa je pokazal, da je skladen s standardom GB/T 4208-2017.*IP5X test, ki je odporen na prah. V skladu z GB/T 4208-2017 Ocena zaščite pred zaprtim prostorom (IP koda) je opravila preskus, ki ga je opravil Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Poročilo o preskusu št. je SAC2021-06112C. Rezultat preskusa je pokazal, da je v skladu s standardom GB/T 4208-2017.*Če želite uporabiti pojavno okno MIUI za hitro seznanjanje, morate pametni telefon nadgraditi na najnovejšo stabilno različico miui. Te funkcije podpirajo naslednji pametni telefoni: Mi 11 Ultra,Mi 11,Mi 11 Lite 5G,Mi 11 Lite,Mi 10 Lite 5G,Mi 10,Mi 11i,POCO F3,Mi 10T,POCO F2 Pro,Redmi Note 10 5G,Redmi Note 10S,Redmi Note 10 Pro.
Specifikacije za ušesne čepke

Dimenzije ušesnega čepka: 40,7 x 16,9 x 18,7mm
Neto teža enojnega ušesa: 4,5 g
Komunikacijski razpon: 10m (odprt prostor brez ovir)
Kapaciteta baterije: 35mAh (en ušesni čep)
Vhodni parametri: 5V⎓70mA
Vrsta baterije: litij-iona polimerna baterija
Brezžična povezava: Bluetooth® 5.2

Specifikacije primera polnjenja

Polnilna kovček dimensio



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.