MAY SALE
-30%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Preklopi na pametno samodejno čiščenje doma

2-v-1 Funkcija za pomivanje in pomikanje
2100Pa Močan Sesanje
LDS laserska navigacija
Dodatna oprema in potrošni pribor
Podpora za MultiMap
Samodejno polnjenje in nadaljevanje
Pametna aplikacija in glasovni nadzor
Anti Fall in Anti Collide Senzorji

2-v-1 Pomivanje in Mopping

Sweeping & Mopping Mode - Deluje z 2-v-1 tank
Samo za pomivanje - 550ml velika škatla za prah
Samo za mopping - 2-In-1 tank

Dodatna oprema in potrošni pribor
Enostaven za nakup potrošnega in rezervnega dela, kot so srednje ščetke, HEPA Filter, mokr in suh krpa, čiščenje čopičev neposredno iz Mi.com.
Inteligentno kartiranje in načrtovanje poti
Novi LDS laserski navigacijski sistem deluje z nadgrajenim SLAM algoritmom za preslikavo v realnem času, hitrejšo hitrostjo, večjo natančnost in daljši obseg skeniranja. Robot se pametno ukvarja z zapleteno okolico in natančno skenira celotno nadstropje.

8m - Območje skeniranja
6×360°/s - Pogostost skeniranja
2016-krat/s - Stopnja vzorčenja
≤2% - Odklon točnosti

Podpora za MultiMap
Mi Robot Vacuum-Mop P lahko zgradi in shrani do 10 različnih zemljevidov za vaš duplex/ večnadzorni dom. Ta ekskluzivna funkcija za shranjevanje v pomnilniku vas razbremeni neprijetnosti pri prečiščevanju vseh tal z vsako uporabo in s tem odpravlja ročno prizadevanje.
Funkcija samodejnega polnjenja in nadaljevanje
Naprava lahko samodejno odidi na polnilno mesto in nadaljuje čiščenje iz prelomne točke, če ji na sredini poti kdaj zmanjka baterije.

Nadaljevanje iz točke preloma
Samodejno polnjenje

Ultimativni napajalni stroj
Z močnim 2100Pa sesajo in high-end brez krtača motor, lahko dosežete temeljito čiščenje prahu in razbitin v trenutku. To skupaj z baterijo 3200mAh vam olajša življenje.
Opremljen z anti-trk, Anti-Drop in drugimi visoko-natančno senzorji
12 setov visoko natančnih senzorjev pomaga pri natančni upodobitvi okolice. Naprava, ki jo napaja proti trku in senzor proti padcu, naredi natančno navigacijo, prečka ovire do višine 2cm, se izogne vsakemu padcu z stopnišča in inteligentno zazna okoliško okolje.
Pametni elektronsko krmiljeni rezervoar za vodo
Inženiring z elektronsko nadzorovano črpalko, je na voljo s 3 prestavami načinov točenje vode in mehanizmom za preprečevanje zamaševanja vode. Izberite načine glede na intenzivnost čiščenja in vrsto tal, ki ga želite očistiti.

Pametni elektronski rezervoar za vodo
3 Prestave za oskrbo z vodo
Elektronsko nadzorovana črpalka
Inteligentno točenje vode

Pametna aplikacija in glasovni nadzor
Povežite se z aplikacijo Mi Home, da raziščete veliko možnosti, kot so daljinski upravljalnik, kartiranje v realnem času, sekundarno čiščenje, uravnavanje naprave, DND itd. Zasnovan je tudi za delo z Googlovim pomočnikom in Alexo, tako da lahko to nadzirate s svojim glasom.
Čiščenje roba
Napravo lahko uporabljate za učinkovito čiščenje vogalov. Z možnostjo "Vacuum along the edges" v aplikaciji Mi Home lahko hitro preslikate dom, kar bi skrajšalo čas preslikave za 60%
Spot čiščenje - Čiščenje na izbranem mestu
Čiščenje con - Izberite območje v aplikaciji Mi Home in naprava bo očistila izbrano območje
Razporejanje
Nastavite čas čiščenja po vaši
Modern Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P je sodobno čudo z neverjetnimi funkcijami, ki vam olajšajo vsakodnevno življenje kot prej. Naložen je s funkcijami, kot so 2-in-1 Sweeping in Mopping, ki vsakodnevne opravila, kot so pometnje, mopping, pomet in mopping brez napora. Opremljen je z LASERSKIM NAVIGACIJSKIM SISTEMOM LDS, ki deluje z nadgrajenim SLAM algoritmom za preslikavo v realnem času, hitrejše skeniranje in daljši obseg skeniranja. Mi Robot Vacuum-Mop P Značilnosti:It Robot prihaja s profesionalno oblikovanje poti mopping posebej ustvarjena za indijske domove. Opremljen je z 12 seti visoko natančnih senzorjev, ki pomagajo pri natančnem upodobitvi okolice. Napaja ga tudi senzor proti trku in proti kapljicam in prečka ovire do višine 2cm. Vakumski robot ima močno zmogljivost obdelave podatkov in ga napajata Cortex-A7 Procesor in Mali 400 GPU. Z močnim sesalnikom 2100Pa in pametnim elektronsko nadzorovanim rezervoarjem vode, vam ta robot zelo olajša življenje. Z aplikacijo Mi Home se lahko povežete tudi tako, da raziščete obsežne možnosti, kot so daljinski upravljalnik, kartiranje v realnem času, načrtovano čiščenje, čiščenje spotov itd. Izberete lahko tudi spajanje, delitev ali ime sobe za čiščenje. Dinamično načrtovanje poti pomaga pri sledenje različnim potom za različne načine. Naprava se lahko samodejno napolni in nadaljuje, kadar je to potrebno. Nastavite lahko tudi virtualne stene ali območja z omejitvami okoli predmetov, da se izognete čiščenju omejenih območij, kot so preproge ali kopalnice. Vakumski robot ima močno zmogljivost obdelave podatkov in ga napajata Cortex-A7 Procesor in Mali 400 GPU.
Specifikacije:

Ime: Mi Robot Vacuum-Mop P
Dimenzije: Ø 350 X 94,5mm
Kapaciteta baterije: 3200mAh
Wi-Fi: 2.4GHz 802.11 b/g/n
Čas teka: 60-130 minut
Teža: 3,6kg



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.