FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Level Up vaše čiščenje s sonic mopping
A Sonic Sea Change in Robot Cleaning
Da bi izmenjali posušeno umazanijo, sesanje ni dovolj. Moraš oprati. Sonična tehnologija Roborocka S7 obrisuje tla do 3.000-krat na minuto1. Odpravljanje posušene umazanije, ki bi jo lahko nekateri roboti pustili za sabo, od kave do blatnih odtisov stopal in še več. V kombinaciji z Roborock je prvi avto-lifting mop, močan mopping je vaš s ponoven nov nivo priročnosti. Dodajte svojo vse-gumijasto glavno krtačo in 2500Pa2 HyperForce™ sesanje, in imate resnično globoko čist stroj.

Tehnologija sonic mopping1
Inteligentno dvigovanje mopa
Ultrazvočno prepoznavanje preprog
Nova gumijasta krtača
Nadgrajena plavajoča krtača

Predstavljamo VibraRiseEffortly Zmogljiv
Mop z močjo zvoka1
Tehnologija genične vibracije preoblikuje robotsko pomikanje. Nič več vlačenja po razmočitvi krpo. Zdaj pa vaš mop scrubs do 3.000 krat na minuto. Nahranjen s 300 ml elektronskim rezervoarjem za vodo, globoko in učinkovito čisti tla.
Pripravljen za dvig
Inteligentna dvigala za mop3, ko je odkrita preproga, tako da lahko počistite trda tla in vakumske preproge v enem samem clean4. Prav tako dvigne, ko prislonite in ko končate, tako da se lahko poslovite od grdih plastičnih preprog in umazanih prog.
Certificirane bakterije Buster
Vsakič, ko očistite z vibraRise mop, vozite alergene in bakterije iz vašega doma. Dokazano, da odstranite*:

Alergen
Odstotek odstranjen
Bakterija
Odstotek odstranjen

Pršice prahu
99.6%
E. Coli
>99,9 %

Mačka Dander
99.7%
Staphylococcus epidermidis
>99,9 %

Cvetni prah trave
>99,99 %
Bacillus subtilis
>99,9 %

Pasji danderr
98.6%

*Testiran z uporabo sonic mopping z Intenzivna intenzivnost scrub in Deep Mop način na trdih tleh.
Ultrazvočno prepoznavanje preprog
Z ultrazvočnim zvokom S7 prepozna preproge z izredno natančnostjo. To, kar naredi naprej, je na tebi. Dvignite mop in začnite sesati3,4, obrnite se, da se osredotočite na trda tla, ali celo nadaljujete z moppingom. Karkoli bo najbolje delovalo za vaš dom.
Nadgrajena plavajoča čopiča Palice bližje čist bolje
Za agitiranje umazanije mora čopič ostati blizu tal. Nadgrajena tako, da omogoča več ravnin gibanja, nova plavajoča glavna krtača S7 tesno sledi tleh, tudi na neenakanih površinah, da se bolje očisti.
Vse novo vse-gumijasta krtača Dolgotrajna umazanija Busting
Odšel je stari, ščeti dizajn, zamenjan s fine vse-gumijasto eno. Bolj trpežna je. Njegova lopatice bolj agitirati. In še bolje se je izogibati lasnim zapletom5.
Sesanje trde vožnje
Opremljen z Roborock's HyperForce™ sesalne sistem, S7 uporablja 2500 Pa2 sesanje za zajemanje finega prahu na trdih tleh, lase iz preprog, in vse vmes.
Čiščenje vklopa in vklopa in vklopa
Večje pomeni manj dela zate. 470 ml shranjuje prah vsak dan po dnevu. 300 ml posoda za vodo lahko globoko očisti do 200 m2 (2150 m2)6 v eni seji. Napajanje vsega je 5200mAh Li-iona baterija, ki se vklopi do 3-ur na eno polnjenje.

470ml - smetnjak
5200mAh - moč
300ml - rezervoar za vodo

Popoln nadzor pri natančnostnem kartiranje prstov
Natančno določanje liDAR navigacije ustvari podrobne zemljevide vašega doma in identificira vaše sobe na do štirih ravneh.
Roborock samodejni prazen dock

Očisti pogosto.
Redko prazna.

Roborock S7+

Sonic Mopping.
Dviganje mopa.
Samodejno praznanje.

Poudarja:

Natančno krmarjenje™ po LiDAR
Samodejno prepoznavanje sobe
Scratchsafe™ Kolesa in čopiči
Občutljiva senzorska™ matrika
Filtra za zrak z nazivno nazivno E118 E118
Algoritmi prilagodljivih poti
Samodejni top-up
Otroška ključavnica
Luči indikatorja stanja

* Samo renderiranje. Končna zasnova izdelka je predmet sprememb.
1. Na podlagi notranjega preskušanja, ki ga opravi proizvajalec. Izraz se nanaša na integrirani mop modul, ki ga je mogoče voziti za proizvodnjo visokih hitrosti, ki obsežne vibracije do 3000 krat/min, to je do frekvence 50Hz, ki je znotraj "zvočnega" območja (20 do 20.000Hz).2. Na podlagi notranjih preskusov, ki jih je opravil proizvajalec v skladu s standardi IEC 62885-2:2016 / 5.8. Na podlagi notranjega preskušanja, ki ga opravi proizvajalec, se modul mop lahko dvigne do 5mm.4. Primerna za preproge z nizkimi kupi, ki niso višje od 4mm.5. V primerjavi z Roborockovih predhodnimi izdelki.6. Na podlagi notranjega testiranja, opravljenega na trdih tleh s polnim rezervoarjem za vodo, polno baterijo in nizkim pretokom vode. Dejanski rezultati se lahko razlikujejo, odvisno od značilnosti sobe. Razpon je ocena, ki temelji na predpostavki, da je 20 % površine pokrito s pohištvom in ga ne bo treba počistiti.7. Na podlagi notranjega preskušanja, ki ga je opravil proizvajalec v tihem načinu na trdih tleh s polno baterijo in brez pritrjenega sistema za mop. Dejanski rezultati se lahko razlikujejo glede na domače okolje.8. Testirana s strani neodvisne tretje osebe v skladu s standardi EN 1822-1:2009.
Specifikacije: 

Tipi dodatkov: Smetnjak,Podloga za čiščenje,Valjanje Krtača,Stranska krtača,Pomivalec,Rezervoar za vodo
Material : ABS,Drugi
Funkcija: Mop



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.