FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Xpreen XPRE035 Električna zobna ščetka

5,44 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 10,88 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
5 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm7383
Nazadnje posodobljeno
pred 3 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Šestjedrna električna zobna ščetka XPREEN IPX7 v z ll je idealna za tiste, ki želijo uživati v čisti hrani in udobju. Ta zobna ščetka jrat lthet uporablja popolno zvočno tehnologijo, ki se lahko uporablja za izdelavo r 40000 t st sure t minut. Ti nihajni gibi omogočajo, da tekočina vstopi v zobe in nimfna linija je šla n. Naša zobna ščetka je temeljita in prijetna zobna ščetka si lm nyt ny jt, r ad sul veliko čistejši rezultati nyt sure t kot tradicionalne zobne ščetke.
Zobna ščetka se uporablja za vzdrževanje brezmadežnih s. Celotna zvočna tehnologija posode povzroči, da se zobje napolnijo in propadajo zob, zobna gniloba se zmanjša in zob se stisne. Zobje so hitri in zobje temeljito očiščeni, kar zagotavlja dolgotrajen svež dih in svetel nasmeh.
Zobno ščetko lahko varno uporabljate pod tušem ali pod prho. Baterijski sklop lahko uporabite, da omogočite, da so baterije zamerljive do elementov. In intuit v t lt si indikatorski zaslon vedno komunicira nt baterija tt tts gi levelj r l.
Električna zobna ščetka XPREEN IPX7 v z ll ima drugačen material in trajno zasnovo. Ergonomski ročaj zagotavlja udoben zob in ročaj. In glave čopiča lahko naredijo oko bolj prilagojeno častniku.
Vzemite električno zobno ščetko XPREEN IPX7 v z ll in ustrelite šestkomolec in udobno zobno ščetko, ki je temeljitejša od običajne zobne ščetke
f k. Ne glede na to, ali imate zobno gnilobo, zobno gnilobo ali zobno gnilobo, je ta zobna ščetka živela na nogah, da je sijala čista in vaši zobje so v redu.
Proizvod v e r a t i r a v o s t i r a v Zobno ščetko lahko varno uporabljate tudi pod prho ali pod prho, tako da vas skrbi za V r a t i . In baterija jrat lthet se enkrat pokvari in vam koristi, ker vam nikoli ni treba zamenjati baterij. In baterija tor t tt tts gi level t t n t n n n t n vedno lahko spremljate praktični t lt si indikator prikaz n.
Električna zobna ščetka XPREEN IPX7 v z ll je izdelana iz materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Ergonomski ročaj bo zagotovo udobno rokoval z zobom. In glave čopiča tan so lahko v da se prilagodijo eni nit t .
Ne oklevajte in si priskrbite električno zobno ščetko XPREEN IPX7 v z ll in doživite šest els in udobno zobno ščetko, ki jo policist lahko uporablja s tradicionalnimi zobnimi ščetkami. Postavite zobe v jasen g t a priorit ss , in zagotovo boste dobili rezultat.

W n: Bela r
Uporaba vidi: Home
Sistem krtač: mehak
Starostna skupina: Feln tt
Velja s: Zobozdravnik t s
T lt si nest lts g: 5V
V z ll s gi class ly: IPX7
Izhod skupaj tm ny: 1.8W
Baterija tor capacit sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium baterijski tor
Id z t si m d
Pametna mem ria
IPX7 v z ll
Lead k n lk li t lt s
Inteligenten
t zemm d
Vibrirajte si frekvenca

Paket vključuje:1* Sonic električna zobna ščetka 1* Standardna glava ščetke 1* Vodi k n lk li t lt base 1* t lt k bel



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.