FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
9 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Zaščitna flip torbica: opis izdelka + poudarki

Poudarki izdelka: Vrsta izdelka: Flip Zaščitni material ohišja: Eko usnje + silikon Združljivost: Samsung Galaxy A34 Zapiranje: magnetna 360° zaščita telefona Namenski prostor za shranjevanje kartic in gotovine Funkcionalna loputa, ki se spreminja v stojalo Popolnoma oblikovani izrezi za reže in gumbe Narejena iz ekološkega usnja izgleda izjemno elegantno
Elegantna zasnova magnetnega flip ohišja se popolnoma ujema s Samsung Galaxy A34. Ohišje zagotavlja tako visok standard zaščite kot izjemen, eleganten dizajn. Pokrov je izdelan v obliki mošnjička, ki bo odlično zaščitil našo napravo pred praskami in poškodbami.
Visoka kakovost in natančnost izdelave Ohišje je izdelano iz kombinacije ekološkega usnja (zunanji del) in fleksibilnega TPU (notranji del - ohišje), ki je odporen na udarce in s tem zagotavlja visok standard zaščite. Ohišje ima fleksibilen okvir, zaradi katerega natančno obdaja vse robove naprave.
Pokrov je zasnovan tako, da zagotavlja osnovno zaščito vaše naprave in ji daje eleganten dizajn. Tesno se prilepi nanj in ga ščiti pred poškodbami. Ohišje telefona zagotavlja popolno funkcionalnost naprave, vključno z vsemi zahtevanimi izrezi za reže in pokrovi gumbov. Pokrov vam omogoča klicanje, ko je sprednja loputa zaprta, zahvaljujoč posebnemu izrezu za zvočnik.
Vgrajen žep Proizvajalec je zelo skrbno premislil zasnovo ohišja, da bi bil čim bolj funkcionalen. Notranji žepi lahko zlahka sprejmejo, na primer, plačilne kartice, gotovino ali dokumente. Žepe najdete na loputi ohišja.
Ena od prednosti je zelo praktična funkcija stojala, zahvaljujoč kateri lahko počivamo telefon in uporabljamo napravo, ne da bi jo držali v roki. Kot nalašč bo za gledanje filmov ali televizijskih serij, pa tudi za video klic.
Eko majhen paket Embalažo za naše izdelke smo oblikovali tako, da prihrani prostor! Odkrijte svojo skrb za okolje. Izberite majhne pakete!
Vse na dosegu roke! Preverite naše druge ponudbe in izberite potrebno dodatno opremo za vaš pametni telefon. Spominjati! Najdete lahko številne dodatke, kot so: kaljeno steklo, držala, avtomobilski polnilci, FM oddajniki, kabli ali slušalke.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.