FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Opis izdelka FlexAir Hybrid Case + Poudarki

Poudarki izdelka: Vrsta izdelka: Ohišje za telefon Model: FlexAir Hybrid Namenjen je: Samsung Galaxy S23 Združljivost objektiva: Leče z dimenzijami, ki ne presegajo (širina/dolžina/diagonala): 64 x 144 x 154 mm Material: polikarbonat + poliuretan Konstrukcija: enodelna, relativno tanka in lahka Zaščitni rob: ščiti zaslon in kamero Gumbi: aktivna zaščita Zaščita pred praskami in brizganjem Popolno prileganje, Popolna funkcionalnost Enostavna montaža in razstavljanje Ojačani vogali, ki učinkovito absorbirajo udarce
Visokokakovostno ohišje FlexAir Hybrid za Samsung Galaxy S23 je izdelano iz visokokakovostnega polikarbonata in poliuretana, ki varno obdajata telefon in njegovo lečo. Fleksibilen poliuretan, ki se uporablja pri izdelavi pokrova, se odlično prilega, ne da bi na kakršen koli način povečal dimenzije naprave. Prozorna obdelava se popolnoma ujema z zasnovo telefona.
Popolna zaščita v vsakem trenutku! Ohišje zagotavlja najboljšo zaščito pred poškodbami in umazanijo. Njegova zasnova je bila okrepljena , zato popolnoma ščiti naš telefon. Gumbi so zaščiteni s posebnimi pokrovi, zaradi katerih prah in umazanija ne bosta prišla na ta mesta.
Zaščitni robovi Ohišje zagotavlja štrleče zaščitne robove nad zaslonom naprave in njenimi kamerami. Zahvaljujoč tej rešitvi nam ni več treba skrbeti za najbolj občutljive elemente našega pametnega telefona!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.