APRIL SAVINGS
-40%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Bodite EKO
Trajnostni razvoj

Zgodovina Merkandija je zgodba o sanjah in prepričanjih ustanovitelja znamke Dariusza Pańkówa. Verjel je, da je mogoče poslovati pošteno do ljudi in okolja, kar je vrednota, ki jo Merkandi goji še danes. Ta inovativna platforma je bila lansirana leta 2008, vendar se takrat nismo zavedali, kakšen vpliv bomo imeli na zmanjšanje emisij ogljika.

Merkandi ni le veleprodajno podjetje, temveč tudi inovativna platforma, ki trgovcem na drobno omogoča prerazporeditev blaga iz vračil, presežkov proizvodnje in skladiščenja. Še več, Merkandi je zaradi mednarodnega dosega in uporabe najnovejših tehnologij B2B platform ustvaril zaprt krog, ki je idealna rešitev za podjetja, ki želijo delovati trajnostno.


Kaj Merkandi misli s trajnostnim razvojem?

ZMANJŠEVANJE EMISIJ OGLJIKA

Prodajte izdelke po razumni ceni, da omogočite ponovno uporabo. Vplivajte na proekološko vedenje svojih strank in trgov.

PODALJŠANJE ŽIVLJENJSKE DOBE IZDELKOV

Dajte svojim izdelkom drugo življenje. Preprodajte jih, namesto da se jih znebite tako, da jih uničite. Tako zaščitite svojo blagovno znamko in prispevate k trajnostnemu razvoju.

GRADITEV DRUŽBENE VREDNOSTI

Prodajte razumno, dajte izdelkom drugo življenje. Pozitivno vpliva na proekološko vedenje kupcev.


Trajnost z Merkandijem

V času, ko so naši naravni viri vse bolj izčrpani in je problem onesnaževanja okolja čedalje bolj pereč, je Merkandi del trenda trajnostnega razvoja. Naše stranke podpiramo pri odgovornem ravnanju in skrbi za naravno okolje. Zahvaljujoč Merkandiju lahko naši kupci ne le izkoristijo edinstvene komercialne priložnosti, ampak tudi prispevajo k varovanju okolja in zmanjšanju emisij ogljikovega dioksida.

Ne uničujte, temveč dajte svojim izdelkom drugo življenje. Dajte jih v prodajo in podprite trajnostni razvoj planeta. NE ZARADI, preprodaj.

Vse, kar človek uporablja, prihaja iz virov Zemlje. Ne govorimo le o hrani, temveč tudi o oblačilih, elektronski opremi, igračah in drugih vsakdanjih predmetih. To je naravna posledica civilizacijskega napredka, ki, čeprav je človekovo življenje naredil lažje in prijetnejše, žal korak za korakom prispeva k nepopravljivim spremembam naravnega okolja. Zato je tako pomembno, da skrbimo za naš planet in uporabljamo zemeljske vire na trajnosten način. Merkandi se osredotoča na rešitve v skladu s trendi trajnostnega razvoja, kar nam omogoča, da prispevamo k ustvarjanju bolj prijaznega sveta za prihodnje generacije.


Trajnostni razvoj

Prepričani smo, da z uporabo platforme Merkandi ne le pridobite dostop do najboljših trgovalnih priložnosti, ampak tudi aktivno prispevate k varovanju okolja. Naša platforma vam omogoča prodajo izdelkov, ki bi sicer lahko končali na odlagališčih. Zahvaljujoč temu zmanjšamo količino odpadkov, ki onesnažujejo naš planet.

Ponosni smo na naše stranke, ki skupaj z nami ustvarjajo planetu prijazno okolje. Skupaj lahko delamo čudeže in spreminjamo naš svet na bolje. Prepričani smo, da vsaka, tudi najmanjša odločitev za uporabo trajnostnih rešitev prispeva k zaščiti našega planeta in prihodnjih generacij.

Vljudno vas vabimo k branju naše reportaže o modi in njenem vplivu na naravno okolje. To poročilo predstavlja aktualne podatke o vplivu modne industrije na naš planet in opozarja na težave, povezane s prekomerno proizvodnjo, izdelki nizke kakovosti ter uporabo okolju škodljivih materialov. Zahvaljujoč našemu poročilu boste imeli priložnost pridobiti dragocene informacije o vplivu mode na okolje in razumeti, katere korake lahko sprejmete, da zmanjšate svoj negativni vpliv na planet.

Prenesi
Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.