HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Veleprodaja koles

(627 ponudb)
Nova kolesa
od 190,00 € /kos
Na zahtevo

Nova kolesa

800 kos
Novo

Za mnoge ljudi kolesarjenje ni le način preživljanja prostega časa, temveč tudi sredstvo prevoza. Zato so kolesa tako priljubljena. Če želite razširiti svojo ponudbo s to vrsto izdelka, boste na Merkandi našli veliko zanimivih ponudb. Naša trgovalna platforma povezuje prodajalce z veletrgovci z vsega sveta. Tukaj boste našli široko izbiro koles po veleprodajnih cenah. Izkoristite številne ugodnosti, ki so na voljo na naši spletni strani, in obogatite svojo ponudbo z novimi modeli.

Veleprodaja koles - nova prihodnost v našem asortimanu

Iščete novo vir dobave za kolesa? Merkandi je popolno mesto za vas. Naša ponudba je izjemno široka in vključuje kolesa po privlačnih veleprodajnih cenah. Tukaj boste našli tako klasične kot moderne modele, pa tudi kolesa za otroke in odrasle. Vsi so na voljo po nizkih stroških, kar vam bo omogočilo povečanje vaših dobičkov. Veliko ponudb, ki so na voljo na naši trgovalni platformi, prihaja iz likvidacijskih zalog ali razprodaj, kar pomeni, da so njihove cene močno znižane. To je fantastična priložnost za vas, da poceni kupite kolesa na debelo. Nakup veleprodajnih koles še nikoli ni bil tako enostaven!

Veleprodaja koles - najdite nove dobavitelje

Za nakup koles na debelo morate ustvariti račun na Merkandi. To vam bo omogočilo dostop do kontaktnih podatkov dobaviteljev, kar je potrebno, če se želite neposredno obrniti nanje. Pogovorite se o podrobnostih transakcije, postavljajte vprašanja in opravljajte nakupe. Zahvaljujoč temu, da je Merkandi na voljo v več jezikih, komunikacija z veletrgovci iz različnih držav ne bo problem za vas.

Če se nam pridružite, boste odkrili, da je nabava koles na debelo lahko veliko bolj priročna in učinkovita kot prej. Če še nimate računa na naši trgovalni platformi, ne čakajte več in to spremenite zdaj. Na Merkandi vas čakajo številne ekskluzivne ponudbe. Postanite registrirani uporabnik naše storitve, da boste lahko hitreje in varneje kupovali. Začnite takoj!

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.