HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Pohištvo v likvidaciji

(1 ponudbo)

Industrija pohištva se neprestano razvija, prav tako pa tudi povpraševanje po veleprodaji palet pohištva. Na Merkandi lahko najdete ponudbe z likvidacijskimi paletami pohištva, vračilnimi paletami pohištva in mešano veleprodajo pohištva. Vse na enem mestu in po ugodnih cenah. Najdite novo vir dobave za sebe in mrežite z dobavitelji z vsega sveta. Prebrskajte ponudbe in izberite najboljše, že zdaj!

Veleprodaja palet pohištva - dobite velike posle na pohištvu

Iščete način, kako prihraniti pri nakupu novega pohištva za vašo trgovino? Prišli ste na pravo mesto. Na Merkandi, platformi za B2B trgovanje, boste našli številne ponudbe z veleprodajo palet pohištva. Lahko jih kupite po močno znižanih cenah, njihova kakovost pa je odlična. Med številnimi ugodnostmi boste našli različne stile pohištva, vključno z modernim, klasičnim in vintage.

Izkoristite privlačne ponudbe, ki so na voljo na Merkandi, da razširite svojo ponudbo pohištva. Cilj naše platforme za B2B trgovanje je povezati kupce s prodajalci z vsega sveta. Ne glede na razdaljo in komunikacijske ovire vam olajšamo iskanje zanesljivih dobaviteljev visokokakovostnih izdelkov po ugodnih cenah.

Likvidacijske palete pohištva - raznolike možnosti za vaše podjetje

Na Merkandi boste našli likvidacijske palete pohištva, ki so odlična izbira za vsakogar, ki želi prihraniti na novi blago. Ti izdelki prihajajo iz različnih virov, vključno z vračili kupcev, presežki ali likvidacijskimi prodajami. Kljub temu, da so bili vrnjeni ali prej uporabljeni, so še vedno odlične kakovosti in jih je mogoče prodajati z dobičkom. Prepričajte se sami o privlačnih cenah in široki izbiri izdelkov na ponudbo.

Preko Merkandi lahko kupite tudi mešano veleprodajo pohištva. To pomeni, da lahko najdete različne vrste pohištva, kot so mize, stoli, naslanjači in kavči, vse na enem mestu. To vam bo omogočilo, da diverzificirate ponudbo svoje trgovine, pritegnete nove stranke in povečate svoje dobičke.

Izkoristite priložnost za nakup palet pohištva na debelo. Prijavite se za račun na naši trgovalni platformi, da si ogledate kontaktne podatke veletrgovcev in opravite neposredne nakupe. Merkandi je popolna rešitev za tiste, ki želijo povečati raznolikost ponujenih izdelkov, hkrati pa zmanjšati stroške nabave. Pridružite se nam zdaj in izkoristite naše privlačne ponudbe!

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.