FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Preproge na veliko

(424 ponudb)

Preproge na svojstven način združujejo elemente prostora, prinašajo toplino, teksturo in barvo. Ne glede na to, ali so to mehke preproge za domače prostore ali trpežne za poslovna okolja, je povpraševanje po teh nepogrešljivih dekorativnih elementih vedno veliko. Nakup preprog v velikih količinah je lahko stroškovno učinkovit način za podjetja, da zadovoljijo to povpraševanje.

Veleprodaja preprog - obsežna izbira na voljo

V Merkandi nudimo obsežen izbor preprog od različnih dobaviteljev. Od sodobnih in trendovskih oblik do klasičnih in tradicionalnih vzorcev, pri nas najde vsak nekaj zase. Naša kolekcija vključuje tudi izdelke v različnih velikostih, oblikah in materialih, ki se prilegajo kateremukoli stilu dekoracije.

Nakup preprog na debelo ne zagotavlja samo širokega nabora izdelkov, ampak tudi ponuja nižje cene. Debelo nakupovanje od dobaviteljev iz različnih držav lahko občutno zmanjša vaše stroške na enoto, kar omogoča večje dobičkovne marže za vaše podjetje. To je lahko ključna prednost, zlasti za detajlistične trgovce in podjetja za notranjo opremo, ki potrebujejo velike količine preprog.

Ponudba obsežne izbire stilsko dovršenih modelov lahko obogati nakupovalno izkušnjo vaših strank. Večja izbira povečuje možnost, da bodo vaše stranke našle preprogo, ki ustreza njihovemu okusu in potrebam. To lahko vodi do večje zadovoljnosti strank in ponovljenega poslovanja.

Veleprodaja preprog - odkrijte nov vir dobave

Eden od ključnih prednosti uporabe Merkandija je možnost povezovanja z dobavitelji po vsem svetu. To vam omogoča, da ponudite raznovrstno izbiro izdelkov, ki morda niso na voljo drugje, kar lahko vašemu podjetju prinese konkurenčno prednost in privabi nove stranke. Prav tako lahko neposredno komunicirate z veleprodajalci, da se pogajate o cenah, razpravljate o specifičnih zahtevah in opravite nakup. Ta raven komunikacije zagotavlja, da dobite natanko tisto, kar potrebujete, da zadovoljite zahteve svojih strank.

V Merkandi postavljamo na prvo mesto vaše udobje. Naša B2B trgovinska platforma je dostopna v več jezikih, kar zmanjšuje jezikovne ovire in zagotavlja tekočo komunikacijo med vami in dobavitelji. Naš cilj je, da nakupni postopek za vas naredimo čim bolj preprost, zato vam zagotavljamo varno okolje za povezovanje z zaupanja vrednimi prodajalci preprog. Pridružite se Merkandi danes in začnite raziskovati našo obsežno izbiro preprog na debelo!

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.