FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Rabljene naprave na veliko

(104 ponudb)

Nakup funkcionalnih in kakovostnih rabljenih naprav v velikih količinah ni bil še nikoli tako preprost! Merkandi je vaša končna destinacija. Naša B2B trgovalna platforma ponuja obsežno izbiro rabljenih naprav na debelo, ki so na voljo po znižanih cenah. Ne glede na to, ali potrebujete pralne stroje, sušilce ali druge gospodinjske aparate v dobrem stanju, je naša ponudba tista, ki bo zagotovo izpolnila vaša pričakovanja.

Veleprodaja rabljenih naprav - odlične ponudbe za kakovostne izdelke

Merkandi je idealno mesto za nakup rabljenih naprav po konkurenčnih cenah. Ni vam treba skrbeti za kakovost izdelkov. Ti so namreč dobavljeni od zanesljivih dobaviteljev iz celega sveta. Čeprav so rabljeni, imajo te naprave še vedno dolgo življenjsko dobo, kar jih naredi privlačne za varčne kupce.

Na naši B2B trgovalni platformi boste našli široko paleto rabljenih naprav na debelo, med katerimi so hladilniki, pečice, televizorji in drugo. Vsi izdelki so priznanih blagovnih znamk. Ker so na voljo na debelo, lahko enostavno dopolnite zaloge za vašo trgovino. To je način, kako narediti nakupe priročne, varne in hitre. Iskanje zanesljivih veletrgovcev ni več potrebno - pri nas jih najdete vse na enem mestu.

Dobavitelji rabljenih naprav - od blizu in daleč

Merkandi je idealna platforma za vzpostavljanje novih poslovnih povezav z dobavitelji rabljenih naprav iz različnih kotičkov sveta. Z njimi lahko enostavno stopite v stik neposredno in pridobite najboljše možne ponudbe. Zahvaljujoč naši večjezični platformi, komunikacija nikoli ni ovira, omogoča pa vam tudi nakup izdelkov od zaupanja vrednih prodajalcev brez kakršnega koli tveganja.

Za dostop do kontaktnih podatkov izbranih veletrgovcev je potrebno ustvariti račun na Merkandi. Postopek traja le nekaj minut in vam omogoča izkoristiti privlačne ponudbe, ki so na voljo na naši spletni strani. Ne zamudite priložnosti za vzpostavitev novih stikov in pridobivanje novih poslovnih partnerjev. Raziskujte nove vire oskrbe in razširite svojo ponudbo z visokokakovostnimi rabljenimi napravami.

Z Merkandi boste brez težav vzpostavili stik z zanesljivim dobaviteljem rabljenih naprav za vaše podjetje. Izkoristite občutno znižane cene in ponudite svojim strankam možnost nakupa cenovno ugodnih aparatov brez kompromisa pri kakovosti. Začnite raziskovati ponudbe na naši platformi in opravite svoj nakup danes!

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.