HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Srajce na debelo

(586 ponudb)

Iščete kraj, kje kupiti srajce po ugodnih cenah? Namesto, da bi izgubljali čas z iskanjem novih virov oskrbe, preverite ponudbo Merkandi. Na naši B2B trgovski platformi boste našli veliko neverjetnih ponudb. Prihajajo od veletrgovcev z vsega sveta. Tukaj boste našli veliko blagovnih znamk, tako novih kot rabljenih. Stopite v stik z izbranimi prodajalci srajc na debelo, da raste vaše podjetje.

Veleprodaja srajc - izkoristite priložnost

Verjetno želite pri iskanju novih dobaviteljev prihraniti nekaj časa. In tudi želite biti prepričani, da poslujete z zanesljivimi prodajalci. Da bi vam olajšali, uporabite našo platformo. Merkandi je mesto, kjer vas čakajo ponudbe veletrgovcev iz različnih držav. Vse na enem mestu. Med številnimi izdelki boste našli širok izbor srajc za prodajo na veliko. Prihajajo iz kolekcij takih blagovnih znamk kot so Versace, Moschino, Tommy Hilfiger in več.

Priporočamo casual in športne majice za ženske, moške in otroke. Veliko jih prihaja iz likvidacijskih zalog, razprodaj, presežkov, stečajnih zalog ali nepreizkušenih vračil kupcev. Lahko jih kupite neposredno od dobaviteljev po močno znižanih cenah in velikih količinah.

Prodajalci srajc na debelo - od blizu in daleč

Razvijte svojo mrežo stikov, da diverzificirate svojo ponudbo in pustite konkurenco daleč zadaj. Merkandi vam bo zagotovo pri tem pomagal. Prek naše platforme boste neposredno stopili v stik z zanesljivimi dobavitelji z vsega sveta. Niti razdalja niti jezikovna ovira nista problem pri tem. To je zato, ker je Merkandi na voljo v več jezikih. Tako vam ni treba skrbeti za težave pri komunikaciji. Prav tako skrbimo za varnost transakcij.

Kupujte udobno in hitro na debelo. Srajce za prodajo, vendar lahko kupite preko naše trgovalne platforme samo, če ste predhodno ustvarili račun na našem spletnem mestu. To je zato, ker neregistrirani uporabniki lahko samo brskajo po ponudbah, brez možnosti ogleda kontaktnih podatkov izbranih veletrgovcev. To pa vas bo preprečilo, da bi stopili neposredno v stik z njimi in posledično opravili nakup. Merkandi namreč ni v poslu prodaje, ampak povezovanja kupcev s prodajalci.

Merkandi je vaš dostop do stalno posodobljenih ponudb z vsega sveta, ki so na voljo po izjemno privlačnih cenah. Pridružite se vrstam registriranih uporabnikov, da izkoristijo to priložnost. Stopite v stik z izbranimi prodajalci srajc na debelo in razširite svoj asortiman z blagovnimi znamkami. Ne čakajte in se nam pridružite zdaj!

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.