APRIL SAVINGS
-40%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Na debelo talne ploščice

(12 ponudb)
Stenske in talne ploščice
19,00 € - 17% 23,00 € /m2 Najnižja cena od 30 dni pred popustom: 19,00 €
Na zahtevo

Stenske in talne ploščice

138 kos
Novo
Stenske in talne ploščice
21,00 € - 16% 25,00 € /m2 Najnižja cena od 30 dni pred popustom: 21,00 €
Na zahtevo

Stenske in talne ploščice

88 kos
Novo
Stenske in talne ploščice
19,00 € - 17% 23,00 € /m2 Najnižja cena od 30 dni pred popustom: 19,00 €
Na zahtevo

Stenske in talne ploščice

138 kos
Novo
Talne ploščice
19,00 € - 20% 24,00 € /m2 Najnižja cena od 30 dni pred popustom: 19,00 €

Talne ploščice

88 kos
Novo
Stenske ploščice
24,00 € - 14% 28,00 € /m2 Najnižja cena od 30 dni pred popustom: 24,00 €
Na zahtevo

Stenske ploščice

110 kos
Novo

Talne ploščice so ključni element vsakega doma. Ne služijo le praktičnemu namenu, ampak imajo tudi dekorativno funkcijo. Na Merkandi boste našli široko izbiro veleprodaje talnih ploščic. Prihajajo od zanesljivih dobaviteljev z vsega sveta. Lahko ste prepričani, da boste našli izdelke, ki bodo diverzificirali vašo ponudbo in vam pomagali pritegniti nove stranke.

Talne ploščice - raznolike ponudbe na enem mestu

Talne ploščice so odličen način za dodajanje značaja vašemu domu. Na voljo so v različnih stilih, barvah in vzorcih. Na Merkandi boste našli izjemno široko izbiro prodaje talnih ploščic na veliko. Na voljo so v različnih velikostih in materialih, vključno s keramiko, porcelanom in naravnim kamnom. Lahko izbirate med klasičnimi, minimalističnimi dizajni ali bolj dekorativnimi, opaznimi vzorci. Zahvaljujoč številnim ponudbam na naši trgovalni platformi, boste zagotovo našli nekaj, kar ustreza potrebam vaših strank.

 

Zahvaljujoč naši trgovalni platformi lahko v trenutku najdete nove vire preskrbe. Lahko tudi razširite svojo mrežo stikov brez napora in vzpostavite dolgoročne poslovne odnose z distributerji talnih ploščic iz različnih držav sveta. To vam bo omogočilo, da svojim strankam ponudite širšo paleto izdelkov. Lahko tudi povečate možnosti za tržni uspeh. Izkoristite številne ponudbe, ki so na voljo na Merkandi, in kupite talne ploščice na debelo po nizkih cenah.

Dobavitelji keramičnih ploščic na debelo - od blizu in daleč

Za nakup talnih ploščic na debelo morate ustvariti račun na Merkandi. To vam bo omogočilo enostaven dostop do kontaktnih podatkov dobaviteljev talnih ploščic. Nato se lahko neposredno obrnete na njih, da se pogovorite o podrobnostih transakcije. Naša trgovalna platforma je na voljo v več jezikih, kar olajša komunikacijo z dobavitelji iz drugih držav. Lahko se tudi zanesete na varnost svojih transakcij. Merkandi sodeluje samo z preverjenimi, zanesljivimi dobavitelji.

Dobavitelji keramičnih ploščic na debelo vas čakajo na Merkandi. Ne čakajte dlje in se nam pridružite danes. Ustvarite račun na naši trgovalni platformi in začnite brskati po številnih ponudbah, ki so na voljo. Zagotovo boste našli nekaj zase. Začnite zdaj!

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.