FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
19 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Testenine na veliko

(3 ponudbe)

Testenine predstavljajo temeljno živilo v številnih gospodinjstvih. Njihova priprava je preprosta in omogoča različne kulinarične interpretacije. Kljub temu pa lahko nakup testenin v manjših količinah predstavlja večji strošek. Zato se mnogi trgovci odločajo za veleprodajni nakup testenin. Na Merkandi boste odkrili obsežno ponudbo dobaviteljev, ki nudijo testenine na veliko. Z nakupom v večjih količinah lahko prihranite pri stroških živil.

Veleprodaja testenin - priložnost za učinkovito varčevanje

Merkandi je B2B trgovska platforma, ki povezuje trgovce z dobavitelji iz različnih delov sveta. Pri nas boste našli mnoštvo ugodnih ponudb za testenine na veliko. Izbirate lahko med različnimi vrstami testenin, vključno s špageti, penne, fusilli in drugimi. Na voljo so vam tudi testenine različnih blagovnih znamk. 

Obogatite svojo ponudbo z veleprodajnim nakupom testenin od zanesljivih distributerjev iz različnih držav. To vam omogoča enostaven dostop do široke palete izdelkov, ki bodo zadovoljili potrebe vaših strank. Z nakupom preko Merkandi lahko znižate stroške nabave in povečate svoj dobiček. Oglejte si različne ponudbe na naši trgovski platformi in izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Debeloprodajni dobavitelji testenin - odkrijte jih brez truda

Za nakupovanje na Merkandi boste morali ustvariti račun na naši platformi. To vam bo omogočilo dostop do kontaktnih podatkov dobaviteljev in neposredno komunikacijo z njimi. Lahko ste prepričani, da bodo transakcije varne in poštene. Za to poskrbimo mi. Komunicirajte z veletrgovci v različnih jezikih. To ni težava, saj je Merkandi na voljo v mnogih jezikih, tako da vam ni treba skrbeti o jezikovnih ovirah.

Uporaba naše B2B trgovalne platforme predstavlja učinkovit način za hitro iskanje novih dobaviteljev in širjenje vašega poslovnega omrežja. Kupujte testenine na debelo od zanesljivih virov in obogatite svojo ponudbo. Izkoristite priložnost za debeloprodajni nakup in prihranite denar. Pridobite nove partnerje in vzpostavite dolgoročne poslovne odnose. Ne odlašajte, pridružite se nam zdaj. Ustvarite račun na Merkandi in začnite z lahkotnim in ugodnejšim nakupovanjem!

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.