FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Usnjene torbe na debelo

(5 ponudb)

Ko gre za modne dodatke, so usnjene torbe večni klasik. So elegantne, trpežne in praktične. Če želite svojim strankam ponuditi kakovostne usnjene torbe po ugodnih cenah, preverite Merkandi. Naša trgovalna platforma ponuja številne priložnosti z veleprodajo usnjenih torb od zanesljivih dobaviteljev z vsega sveta. Izberite najboljše za vas in razširite svojo ponudbo s stilskimi in funkcionalnimi izdelki.

Veleprodaja usnjenih torb - kakovostne usnjene torbe po ugodnih cenah

Na Merkandiju boste našli široko izbiro usnjenih torb v različnih stilih, velikostih in barvah. Dobavljajo jih ugledni veletrgovci, ki jih ponujajo po močno znižanih cenah. Lahko jih kupite na debelo, kar bo zmanjšalo vaše stroške in povečalo vaše dobičke. Veliko ponudb, ki so na voljo na naši trgovalni platformi, prihaja iz likvidacijskih zalog, razprodaj ali presežkov. To je odlična priložnost za nakup modnih usnjenih torb po zelo privlačnih cenah.

Zagotavljamo, da so vsi izdelki, ki so na voljo na Merkandiju, najvišje kakovosti. Izdelani so iz pravega usnja, kar zagotavlja njihovo trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Lahko ste prepričani, da bodo vaše stranke zadovoljne z nakupom.

Veleprodaja usnjenih ročnih torbic - najdite nove dobavitelje

Za nakup usnjenih torb na veliko, morate ustvariti račun na naši trgovalni platformi. To vam bo omogočilo dostop do kontaktnih podatkov dobaviteljev, kar je bistveno za izvedbo poslovne transakcije. Lahko jih kontaktirate neposredno, se pogovorite o podrobnostih posla in uredite dostavo blaga. Merkandi je na voljo v več jezikih, kar olajša komunikacijo z dobavitelji iz drugih držav.

Zahvaljujoč naši trgovalni platformi lahko najdete nove dobavitelje usnjenih torb z vsega sveta. To vam bo omogočilo širjenje vaše mreže stikov in iskanje novih virov oskrbe. Lahko se tudi zanesete na varnost transakcij. Vse ponudbe, ki so na voljo na naši platformi, prihajajo od preverjenih, uglednih prodajalcev.

 

Pridružite se nam za nakup usnjenih ročnih torbic na veliko po ugodnih cenah. Izkoristite številne ponudbe, ki so na voljo na naši trgovalni platformi, in razširite svojo ponudbo s kakovostnimi izdelki. Ne čakajte več in danes ustvarite račun na Merkandiju!

 

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.