FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Veleprodaja zapestnic

(92 ponudb)

Zapestnice so bistven dodatek za vsako žensko, lahko pa so tudi zanimiv dodatek k moškim in otroškim oblačilom. Na naši B2B trgovalni platformi boste našli številne ponudbe z veleprodaja zapestnic, izdelanih iz različnih materialov, kot so kovina, plastika in silikon. Kupite jih po veleprodajnih cenah, da boste svojo trgovino založili z različnimi modeli, barvami in slogi. Izkoristite priložnosti, ki jih ponuja Merkandi, in takoj pospešite svoje poslovanje!

Zapestnice na debelo - pridobite najboljše ponudbe zase

Nakup na debelo je eden najbolj stroškovno učinkovitih načinov za oskrbo vaše trgovine. To še posebej velja za dekorativne dodatke, kot so zapestnice. Na naši B2B trgovalni platformi boste našli številne ponudbe z zapestnicami v veleprodaji, pripravljenimi za dodajanje v vaš asortiman. Lahko izbirate med različnimi materiali, barvami in oblikami, ki ustrezajo potrebam in željam vaših strank.

Poleg tega nakup na Merkandiju pomeni, da boste dobili dostop do številnih neverjetnih ponudb iz različnih držav po svetu. Našli boste dobavitelji zapestnic, ki ponujajo nove, rabljene in obnovljene zapestnice v razprodaji iz zalog likvidacije ali razprodaje. To je odličen način za zmanjšanje stroškov in povečanje marže.

Distributerji zapestnic - najdite zanesljive dobavitelje

Če želite najti zanesljive dobavitelje zapestnic na debelo, je Merkandi popoln kraj za vas. Z njimi boste lahko vzpostavili neposreden stik, se pogovorili o podrobnostih transakcije in opravili nakup. Vse, kar morate storiti, je, da ustvarite račun na naši trgovalni platformi. To vam ne bo dalo le dostopa do širokega nabora distributerji zapestnic, ampak bo tudi povečalo varnost vaših transakcij.

Lahko tudi razširite svojo mrežo stikov in dobaviteljev iz različnih delov sveta. Merkandi olajša komunikacijo s poslovnimi partnerji iz različnih držav z večjezično podporo.

Široka paleta zapestnic v veleprodaji na naši platformi vas bo zagotovo navdušila. Izberite med različnimi materiali, kot so kovina, plastika, silikon in usnje, ter med številnimi barvami ali slogi. Tako se boste lahko enostavno razlikovali od konkurence in zadovoljili potrebe najzahtevnejših strank.

Pridružite se registriranim uporabnikom Merkandija in uživajte v prednostih učinkovite in varne trgovine. Ustvarite račun danes in izkoristite najboljše ponudbe zapestnic na debelo za rast vašega poslovanja in uspeh na trgu.

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.