FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
25 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Prodaja zaves na veliko

(305 ponudb)

Ali si lahko predstavljate udoben dom brez zaves? Nedvomno je to težko. Niso samo praktičen element, ki zatemni prostor in zagotavlja zasebnost gospodinjstva, ampak tudi dekorativni. Na Merkandi boste našli veliko ugodnih ponudb z veleprodajo zaves, ki čakajo na vas. To so neverjetne priložnosti za prodajalce na drobno. Založite se z privlačnimi zavesami, da pritegnete več strank kot kdajkoli prej. Lahko jih kupite tukaj v velikih količinah in po privlačnih cenah.

Veleprodaja zaves - viri oskrbe z vsega sveta

Ali se vam zdi izziv iskati zanesljive dobavitelje zaves in kakovostne izdelke za vašo ponudbo? Če vam je to do zdaj vzelo veliko časa, imamo zanesljivo rešitev za vas. Vse, kar morate storiti, je uporaba naše trgovalne platforme, ki med drugim ponuja številne ugodne ponudbe z zavesami na debelo. Prihajajo od dobaviteljev z vsega sveta. Tukaj jih lahko najdete vse na enem mestu. 

Merkandi zagotavlja izjemno širok izbor zaves, ki so na voljo po močno znižanih cenah. Lahko jih kupite enostavno, hitro in udobno. To je dober način za zmanjšanje vaših stroškov in zagotovitev visokih dobičkov. Med številnimi priložnostmi lahko najdete izdelke, ki izvirajo iz likvidacijskih zalog ali razprodaj. To so prave cenovne ugodnosti. Naša B2B trgovalna platforma je bila ustvarjena, da poveže prodajalce z kupci iz različnih držav. Pridružite se registriranim uporabnikom Merkandi, da razširite svojo poslovno mrežo in zagotovite dostop do najboljših ugodnosti, ne glede na razdaljo, ki vas ločuje od dobaviteljev ali jezikovno oviro.

Veleprodaja zaves - hiter dostop do številnih ugodnosti

Na Merkandi boste našli ponudbe z barvitimi, originalnimi zavesami, pa tudi minimalističnimi, klasičnimi modeli. Izberite najboljše ponudbe za vas in ne odlašajte z nakupom. Vendar boste potrebovali račun na naši trgovalni platformi, da bi lahko opravili nakup. Vzemite si nekaj trenutkov za ustvarjanje enega. To vam bo omogočilo ogled podatkov dobaviteljev. Šele nato je mogoče neposredno stopiti v stik z njimi.

Če ne ustvarite računa na Merkandi, nakup poceni zaves na debelo ne bo mogoč. Vse, kar boste lahko storili, je pregled trenutnih ponudb. Z navezavo stika z veletrgovcem lahko določite podrobnosti transakcije in sklenete ugoden posel. Ne skrbite za komunikacijo. Ta bo enostavna in učinkovita. Naša trgovalna platforma je večjezična, da olajša razumevanje med našimi uporabniki.

Pridružite se nam, da bo vaša ponudba bolj privlačna in pridobite dostop do edinstvenih priložnosti. Povežite se z veletrgovci od blizu in daleč. Hitro najdite nove vire oskrbe. To vam lahko da pomembno konkurenčno prednost, kar povečuje vaše možnosti za uspeh na trgu. Zahvaljujoč Merkandi boste tudi varneje kupovali zavese na debelo. Ne čakajte več in danes ustvarite račun!

Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.