FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Fontana AwpLand Avokado 2 litra

6,55 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 13,10 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
5 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm9006
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Awpland Avokado Dog Drinker - zdrav vodni vir vašega hišnega ljubljenčka
Awpland pivec avokada psa! Srčkan avokado dizajn tega pivca privlači vašega hišnega ljubljenčka, jim zagotavlja svežo in čisto vodo in jim daje ljubezen do pitne vode.

Glavne značilnosti:

Brez BPA in varna gradnja: izdelana iz visokokakovostnih ABS materialov, ki so higienski, trpežni in odporni na praske. Sistem z inteligentno črpalko zagotavlja varnost in prikazuje izpade električne energije, s čimer se izognemo suhem zgorevanju.

Izjemno tiho delovanje in spodbujanje pitja: Ultra tiha črpalka (pod 30 dB) ima nizko porabo energije, tako da lahko slišite le prijetno šumenje tekoče vode. To je idealna izbira za sramežljive ali sramežljive hišne ljubljenčke, da udobno pijejo od pivca, ne da bi motili vas ali vašega hišnega ljubljenčka.

Velika zmogljivost in zasilno shranjevanje vode: 2L avtomatski pivec za pse ima učinkovit prostor za pitje, kot nalašč za male do srednje velike hišne ljubljenčke. Ne glede na to, ali ste na poslovnem potovanju ali preprosto stran od doma, ste lahko prepričani, da bo vaš kosmat prijatelj vedno imel dostop do sveže vode.

Okno za nivo vode z učinkom modre svetlobe: Nadgrajena različica pivca psov Awpland ima prozorno okno, ki olajša spremljanje skupne porabe vode vašega hišnega ljubljenčka. Modra svetloba je vedno vklopljena, kar kaže na normalno delovanje, tako da lahko vaš hišni ljubljenček zlahka najde pivca tudi ponoči.

S priročnim priključkom USB: Pijačo lahko enostavno napolnite s priključkom USB, s čimer odpravite potrebo po napajalnem vtiču ali baterijah. Preprosto priključite kabel, da bo vaš hišni ljubljenček vedno užival v sveži vodi.

Ne oklevajte in danes dobite pivca Awpland Musk Avocado Dog Drinker in poskrbite, da bo vaš ljubljenček ustrezno hidriran in zdrav!



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.