FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Trdno gravitacijsko držalo telefona iz Baseusa je dodatek, ki ga bodo cenili zahtevni vozniki. Model SUJS000012 ima izboljšan montažni sistem v mreži za odvajanje zraka . Zahvaljujoč temu ga lahko enostavno montirate v svoj avto, celotna struktura pa bo veliko bolj stabilna kot pri držalih s standardnim sistemom. Ta telefonski nosilec ima tudi natancen vse-kovinski gravitacijski mehanizem . Zato je izjemno trpežen in zelo enostaven za uporabo . Vse kar morate storiti je, da date telefon na ploščo in čeljusti bodo samodejno spone z optimalno silo, učinkovito obdrži telefon v stabilnem položaju.
Specifikacija:

Blagovna znamka: Baseus
Model: SUJS000012 Kovinska doba II
Material: kovina
Vrsta mehanizma: gravitacija
Pritrjevalno mesto : rešeta za dovod zraka
Največja širina telefona : do 86 mm
Bruto dimenzije : 6,9 x 10,5 x 13,3 cm
Teža: 130 g
Barva: srebrna

Baseus Metal Age II težnostni avto držalo - najpomembnejše prednosti:

Lahko ga upravljate z eno roko - ročaj ima natancen težnostni mehanizem. Vse kar morate storiti je, da date telefon na držalo ploščo in čeljusti se bodo zategni samodejno
Telefon bo med vožnjo popolnoma varen - čeljusti za oprijem so bile ustrezno profilirane. Imajo tudi gumijaste blazinice, ki preprečujejo praskanje telefona in po nesreči drsanje. Torej lahko premagate težke poti in ostre zavoje brez skrbi
V avto lahko enostavno namestite držalo - model SUJS000012 bo nameščen v zračni ventilator vašega avtomobila. Zaradi funkcionalnega, izboljšanega sistema pritrjevanja je celoten proces zelo gladek in udoben, celotna struktura pa ohranja stabilnost, ne glede na okoliščine
Dobili boste trden pribor - Baseus ročaj je izdelan iz visoko kakovostne kovine. Zato je trpežna in izredno odporna na mehanske poškodbe, njena struktura pa ne prikliče, tako kot pri proračunskih ročajih. Vsekakor vam bo dolgo služila in izpolnila svojo funkcionalnost

Vaš avto držalo za zračni ventilator
Držalo znamke Baseus je zelo enostavno namestiti. Zahvaljujoč posebej oblikovani sponi, bo ustrezala večini zračnike, ki se uporabljajo v avtomobilih. Ta način sestavljanja ima zelo veliko prednost. Telefon se nahaja na mestu, kjer med vožnjo ne zamoti voznika in ne omejuje vidnosti. V praksi se bo vaše udobje in varnost vožnje bistveno povečala.
Držalo za avto telefon, ki ga je mogoče upravljati z eno roko
Model SUJS000012 ima natančni gravitacijski mehanizem. Deluje tako, da se čeljusti držala sami spone na telefonu, ki je na plošči. Zato vam ni treba uporabljati gumbov, stikal ali napajalnika. ta ročaj lahko upravljate z eno roko.
Baseus gravitacijsko držalo - varnost vašega telefona
Čeljusti za oprijem so bile ustrezno profilirane, da se zagotovi popolna zaščita mobilne naprave, ki je v njih. Poleg tega so njihove notranje površine na voljo z gumijastimi blazinicami. Zahvaljujoč njim se telefon v držalu ne bo praskal in ne bo zdrsnil iz tega tudi pri premagoodu težkih poti, ostrih zavojih ali med nenadnim zaviranjem.
Nosilec avtomobila s kovinsko konstrukcijo
Vsi ključni elementi tega modela, kot so orodja in vodniki, so izdelani iz kakovostne kovine. Celoten mehanizem je zato vzdržljiv in zelo trden. Ročaj lahko uporabljate brez strahu, da bo hitro poškodovan. Z vlaganjem v ta izdelek, boste dobili funkcionalni pribor za vaš avto za več let.
Nov - učinkovitejši sistem za vpih
Model Metal Age II ponuja inovativno rešitev v obliki izboljšanega montažnega sistema v zračniku. Kovinski kavelj z učinkovito spono naredi celotno strukturo stabilno, ne glede na način vožnje in vse okoliščine na cesti.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.