FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Oglejte si revolucionarni Baseus Adaman2 Powerbank - 30W, vodilni polnilnik, certificiran za več protokolov hitrega polnjenja. Kot nalašč za tablične računalnike in pametne telefone, je varen za potovanje z letalom in vlakom, kar zagotavlja, da ste popolnoma napolnjeni skozi celotno potovanje. Z impresivno zmogljivostjo 10000mAh, ki vam omogoča polnjenje do treh naprav hkrati, ste vedno na spletu, kjerkoli že ste.
Ključne prednosti:

30W hitro polnjenje: Z vodilnim 30-vatnim polnilnikom je naša napajalna banka manjša od vašega Apple 13, zaradi česar je popoln spremljevalec za tablične računalnike in pametne telefone.
Certificirani protokoli hitrega polnjenja: certificirani za PD, QC, SCP, FCP, AFC in druge, kar vam omogoča takojšnje polnjenje naprav Apple, Xiaomi, Samsung, Huawei in mnogih drugih.
Varno med potovanjem: Možnost uporabe na letalih in vlakih bo zagotovila, da boste ves čas potovanja popolnoma napolnjeni.
Kapaciteta 10000mAh: Podpira hkratno polnjenje treh naprav, kar zagotavlja stabilno in učinkovito napajanje.
Tri vrata za polnjenje: opremljena z enim vratom USB-C in dvema vratoma USB-A, tako da lahko svoje naprave polnite po svojih željah.
Združljivost: kot nalašč za pametne telefone in tablične računalnike, saj ponuja široko paleto uporab.

30W hitro polnjenje – neverjetna moč v kompaktni obliki
Baseus Adaman2 power bank ima edinstveno moč 30W, zaprto v elegantnem, kompaktnem ohišju, manjšem od vašega prenosnika Apple 13. To pomeni, da imate zdaj lahko ogromno moč polnjenja vedno pri roki, brez dodatnih bremen.
Certificirani protokoli hitrega polnjenja
Ne glede na to, ali ste ljubitelj Apple, Xiaomi, Samsung ali Huawei, naša banka podpira vse glavne protokole hitrega polnjenja. S PD, QC, SCP, FCP, AFC in številnimi drugimi certifikati smo prepričani, da bo ustrezal potrebam vsakega uporabnika.
Varno med potovanjem
Odpravite se na potovanje s popolnim zaupanjem, saj veste, da je naša Baseus Adaman2 Powerbank varna na letalu ali vlaku. Uživajte v polnem polnjenju skozi celotno potovanje, ne glede na to, kam greste.
Kapaciteta: 10000mAh
Pozabite na nenehno skrb za raven baterije. Z impresivno zmogljivostjo 10.000 mAh lahko polnite pametni telefon, tablični računalnik in še eno napravo, ne da bi pri tem žrtvovali zmogljivost.
Trije polnilni priključki
Z vašim udobjem v mislih smo našo Powerbank opremili z enim USB-C priključkom in dvema USB-A priključkoma. Ne glede na to, ali imate iPhone, pametni telefon Android ali tablični računalnik, boste našli prava vrata za svojo napravo.
Združljivost
Naša Baseus Adaman2 Powerbank ni le prenosna polnilna postaja za pametne telefone. Zahvaljujoč celoviti združljivosti lahko preprosto polnite tudi tablične računalnike, slušalke ali druge naprave, ki vas spremljajo vsak dan.
Dizajn elegance
Ne samo močan, ampak tudi eleganten. Bela barva naše Baseus Adaman2 Powerbank je ne le praktična, ampak tudi elegantna. Dodajte nekaj razredov v svoj vsakodnevni paket pripomočkov.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.