FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

EasyULT Car Bluetooth brezžični adapter

1,77 € /kos cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 3,55 €


Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
5 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Madžarska
Blagovna skupina
Novo  
SKU:
holm8316
Nazadnje posodobljeno
pred 4 dnevi

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Sprejemnik EasyULT Bluetooth 5.0 je visokokakovosten brezžični avdio adapter, ki vam omogoča enostavno uživanje v poslušanju glasbe in pretakanju zvoka med napravami, ki nimajo vgrajene povezave Bluetooth. Ta kompaktna in večnamenska naprava je idealna izbira za uporabo v avtomobilih, sistemih za domači kino, zvočnikih in slušalkah.

Glavne značilnosti:

Tehnologija Bluetooth 5.0: Napredna tehnologija Bluetooth 5.0 ne zagotavlja le hitrejših in stabilnejših povezav z napravami, temveč zagotavlja tudi visokokakovosten prenos zvoka. Prenos podatkov je skoraj dvakrat hitrejši in zagotavlja stabilno povezavo na razdalji do 10 metrov.

Brezžično pretakanje zvoka: predvajajte glasbo iz naprav, ki nimajo povezave Bluetooth. Ta avtomobilski vmesnik Bluetooth se poveže z avdio sistemi, domačim stereo, zvočniki in žičnimi slušalkami z uporabo 3,5-milimetrskega pomožnega adapterja. Ima čip Bluetooth 5.0 za stabilno povezljivost, hiter prenos podatkov in širok obseg signala.

Samodejna povezava: Ta prenosni adapter lahko uporabljate kot oddajnik ali sprejemnik. V načinu oddajnika se poveže s sprejemniki, ki podpirajo Bluetooth, kot so slušalke ali zvočniki, in v te naprave prenaša zvočne signale. V sprejemnem načinu vzpostavite povezavo s telefonom, ki podpira Bluetooth, sprejemate zvočne signale in jih delite z vami.

Enostavno prilagajanje: V sprejemnem načinu lahko prilagodite glasnost in preklapljate pesmi gor in dol. Dolgo pritisnite levi/desni gumb za funkcijo, da prilagodite glasnost. Na kratko pritisnite, da preklopite pesmi gor in dol. Srednji gumb je gumb za predvajanje/premor. Način sprejemnika se imenuje ZF-360.

Vsebina paketa:

1 x Bluetooth 5.0 2-v-1 adapter,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX kabel,

1 x polnilni kabel USB,

1 x 3,5 mm avdio adapter,

1 x Navodila za uporabo 

Vgrajena baterija: Ima vgrajeno baterijo 300mAh, ki zagotavlja 10 ur predvajanja z enim polnjenjem.

EasyULT Bluetooth 5.0 sprejemnik je idealna izbira za vse, ki želijo uživati v brezžičnem poslušanju glasbe in pretakanju zvoka med napravami, ki niso opremljene z Bluetooth povezljivostjo. Je enostaven za uporabo, zagotavlja visokokakovosten zvok in ponuja široko paleto aplikacij za domačo in avtomobilsko zabavo.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.