FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Edinstveni kompleti strgal (A + B) za bowyers, izdelovalce bambusovih muhastih palic, obrtnike in mizarje.

od 20,00 € /set cena brez DDV

Priporočena maloprodajna cena: 80,00 €

Na zahtevo
45,00 € od 1 do 5 setov
35,00 € od 10 do 20 setov
30,00 € od 40 do 80 setov
20,00 € od 200 do 400 setov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
3 set
Dostopna količina
200 setov
Država
Kitajska
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
30 dni
SKU:
SA/B2021
Nazadnje posodobljeno
pred 3 tedni

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Predstavljamo vam naše posebej zasnovane komplete strgal, ki so kot nalašč za profesionalce pri izdelavi loka, izdelavi bambusovih muharic in obdelavi lesa. Ti kompleti so izdelani iz izbranega visokoogljikovega jekla (SK2), znanega po izjemni trdoti (nad 55 stopinj).
Najpomembnejše je, da lahko z nakupom in prodajo katerega koli od mojih izdelkov enostavno oblikujete organski cikel lastnega podjetja in ustvarite dolgotrajen, stabilen in naraščajoč denarni tok, s čimer vsaj vrednost končnega izdelka naredite 5-10 krat višjo.
Funkcije kompleta:
Rezila so izjemno trda, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in učinkovitost tudi po daljši uporabi. Po potrebi jih je mogoče vzdrževati s ploskim brušenjem ali jekleno datoteko.
Uporaba: Idealno za žlebljenje ali hrapavost jeder rogovih lokov, trakov rogov ali bambusovih muhastih palic. Ta proces poveča kontaktno površino in poveča trdnost vezave - bistvenega pomena za metode ravnega in konkavno-konveksnega lepljenja.
Vrste kompleta strgal:
Tip A (3 kosi/komplet): vključuje ravnilo in strgalo, strgalo za lok in strgalo z obločno žago. Debelina je 2,5 mm, s skupno širino 10,0 cm in širino loka 7,0 cm. Prihaja z 2 kompletoma vijakov za enostavno pritrditev na lesen ročaj.
Tip B (3 kosi/komplet): Vsebuje obločno strgalo, strgalo za obločno žago (širina loka: 7,0 cm) in ravno strgalo. Ravno strgalo je posebej zasnovano za spreminjanje tradicionalnih jeder ali robov. Podobno kot pri tipu A ima tudi ta komplet debelino 2,5 mm in skupno dolžino 10,0 cm, z 2 kompletoma vijakov za pritrditev lesenega ročaja.
Možnosti naročanja:
Izbirate lahko med 2 naboroma tipa A ali B ali kombinacijo A+B. Po nakupu pošljite sporočilo, da določite svoje želje.
Ti kompleti strgal niso le funkcionalni, temveč tudi edinstveni predmeti v svetu izdelave. Ne glede na to, ali ste izkušen strokovnjak ali navdušen DIYer, bodo ta orodja zagotovo izboljšala vaše delo.
Obdelava in pošiljanje: Čas obdelave je 4-5 dni. Pošiljanje traja 2-4 tedne ali več prek letalske pošte China Post, na voljo je pomorski ali železniški prevoz velikega naročila, ki traja 5-8 tednov s storitvijo od vrat do vrat. Tovor se izračuna na podlagi teže in prostornine, in sicer s poštnim hitrim in zračnim prevozom. Če presega 20 kilogramov, bo poslan po morju ali železnici. To je storitev od vrat do vrat s številko za sledenje, ki je primerna za sledenje na spletu kadar koli. Zahteve po meri so dobrodošle.
Posebne zahteve: Za vse posebne zahteve ali zahteve nas kontaktirajte.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.