FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
6 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Einhell RT-OS 30 orbitalni sander NEW z garancijo RRP 49€

25,00 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
50 kosov
Država
Nemčija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
Einhell
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Nov posebni element z enoletno pravno garancijo proizvajalca

Zmogljiv motor in velik premer nihajočega vezja zagotavljata visoko hitrost odstranjevanja. S hitrostno elektroniko in s tem popolnoma nastavljivo različnim materialom.
Integrirano pridobivanje prahu in škatla za zbiranje prahu za čisto delo. Brusni papir lahko po želji pritrdite z lepilnim lepilom Velcro ali brez njega.
Moč: 300 vatov; Brusna površina 227 x 115 mm; velikost brusnega lista: 115 x 280 mm (115 x 227 z Velcro); Vibracije elektronsko nastavljive: 14.000 min-1 - 22.000 min-1

Izdelek
Orbitalni brusilnik RT-OS 30 je kakovostno, zmogljivo in kompaktno orodje za najvišje strokovne zahteve pri brušenju velikih lesnih, plastičnih in kovinskih površin. Njegova elektronika za nadzor hitrosti zagotavlja natančno merjenje zmogljivosti za obdelavo površine, specifične za material. Zaradi ergonomske zasnove z mehkim oprijemom in dodatnim ročajem se orbitalni brusilnik odlično prilega v roko in ga je mogoče usmerjati prav za doseganje optimalnih rezultatov brušenja. Robustna aluminijasta brusilna plošča RT-OS 30 z vpihovalno napravo in Lepilo Velcro ponuja brezplačno izbiro abraziva. Zagotavlja tudi dober prenos moči in priteguje vibracije, kar brusilniku omogoča še boljše rezultate brušenja. Brusni papir se lahko spremeni v nekaj sekundah in leži brez gub na brusilni plošči. Čisto, skoraj brez prahu delo omogoča škatla za zbiranje prahu z integriranim filtrom. S pomočjo adapterja za ekstrakcijo prahu ga lahko nadomesti sesalnik, ki neposredno izvleče brusni prah – tako da zrak ostane čist in brusni papir oster. Po opravljenem delu je kabel za rano mogoče pritrditi s kabelsko sponko, tako da je orbitalni sander v nobenem trenutku pravilno odstavljen. RT-OS 30 je opremljen s brusnim papirjem, tako da se delo lahko začne takoj.
Preostali zalogi sta izključeni iz izmenjave in vračanjaBrezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.