FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
24 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Kegel vadbeni paket

20,06 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Kitajska
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Ta Kegel usposabljanje paket se lahko uporablja z mobilno aplikacijo, tlačne podatke in usposabljanje vaje v realnem času. (Usposabljanje+vibriranje)

Narejen je s svilenim silikonom, v pravi velikosti, da se spusti noter brez dodatnega tlaka, in pravo velikost za trening mišic medeničnega dna.

V tem paketu je pametna Kegel Ball, ki se lahko poveže z APP. Podatki o treningu se bodo prikazali neposredno po telefonu, tako da boste lahko bolje vedeli o vašem zdravja mišic medeničnega dna. Aplikacija lahko podpira 9 jezikov, angleščino, ruščino, japonščino, nemščino, francoščino, španščino, italijanščino, portugalščino in kitajščino. Prav tako se lahko uporablja kot vibrator. Pin luknja USB polnjenje, stvar sama po sebi je vse vodoodporno oblikovanje.

Skupaj s pametno Kegel kroglo, je medenične talne mišice rehabilitacijo napravo. S 4 različnimi kroglicami, vsaka z različno barvo in težo, naredi trening bolj znanstven. Lahko zamenjate žoge zaradi svoje situacije, da bi dobili boljši trening. 4 krogle ne morejo vibrati, to je samo za trening.

Upamo, da bo ženskam olajšala seks. Nikoli ni sramota, to je need.

Smo izvorna tovarna vseh teh izdelkov. moq je lahko prilagodljiv, odvisno od položaja. Prosimo, da se obrnete, če potrebujete več informacij.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.