FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
13 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Kérastase Densifique Bain Densité šampon 250ml je prefinjena in poživljajoča rešitev za nego las, natančno izdelana za obravnavo posebnih potreb posameznikov z drobnimi ali redčenimi lasmi. Ta šampon je del priznane linije Densifique podjetja Kérastase, znane po svoji zavezanosti zagotavljanju učinkovitih rešitev za gostoto las in težave z volumnom.

Šampon, obogaten z naprednimi tehnologijami in visoko zmogljivimi sestavinami, je zasnovan tako, da nežno očisti in neguje lase, kar spodbuja polnejši in debelejši videz. Formula deluje tako, da krepi vsako verigo od znotraj, pomaga izboljšati odpornost in se boriti proti znakom redčenja.

Šampon Bain Densité se ponaša z razkošno teksturo, ki se brez težav prilepi in ustvari razvajanje med vsakim pranjem. Skrbno izbrane sestavine prispevajo k splošnemu zdravju in vitalnosti las, zaradi česar so mehkejši, bolj gladki in bolj obvladljivi.

Ta šampon ni učinkovit le pri spodbujanju gostote las, temveč prinaša tudi čutni užitek s svojim prijetnim vonjem, ki se zadržuje na laseh in zagotavlja pridih razvajanja vaši vsakodnevni rutini za nego las. Velikost 250 ml zagotavlja dolgotrajno uporabo, kar vam omogoča, da ta transformativni izdelek vključite v svoj običajni režim nege las.

Če povzamemo, Kérastase Densifique Bain Densité šampon 250ml je vrhunska rešitev za nego las, ki združuje znanstvene inovacije s pridihom razkošja. Ne glede na to, ali se želite boriti proti redčenju las ali preprosto izboljšati splošno zdravje in videz ključavnic, je ta šampon prefinjena izbira, ki prinaša impresivne rezultate in zagotavlja, da vaši lasje izgledajo in se počutijo najbolje.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.