APRIL SAVINGS
-40%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Komplet radijske postaje CB TTi TCB-550 + Antena PNI ML100

57,46 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
1 kos
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
TTI-PACK13
EAN:
5949066504839
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Pravna moč 4W
Radijska postaja CB TTi TCB-550 je skladna z veljavno zakonodajo v Romuniji, usklajeno z evropskimi normami, ki ima največjo dovoljeno pravno moč 4 W.

Samodejna squelch - DSS
Ena izmed najbolj prodajanih postaj v Romuniji in Evropi, se odlično odliva skozi majhnost, lahkotnost uporabe in odlične zmogljivosti tako na recepciji kot na oddajanju v infotraficnih kanalih in ne samo.

Večvrstni pas
Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

40 kanalov
Postaja je skladna z veljavnim evropskimi normami in omogoča komunikacijo na 40 kanalih v pasu 27 Mhz, ki se uporablja za infotrafic.

FM/AM
Radijska postaja TTi TCB-550 bo omogočala komunikacijo v obeh vrstah pasov: AM in FM. Opremljena je tudi s hitrim izborom mednarodnih kanalov za nujne primere in infotrafic, in sicer 9-19.

4-pin mikrofon
Radijska komunikacija se opravi v simplex sistemu s pomočjo mikrofona in zvočnika: eden govori, drugi pa poslušajo. Mikrofon je normalne velikosti, enostaven za obravnavo in je tipa electret z 4-pin vtič.

CB PNI ML100 zmogljivost antene
Zmogljivost izdelka je tesno povezana s tehničnimi značilnostmi, ki jih ima antena v idealnih pogojih montaže in uporabe: SWR < = 1.0, največja uporabna moč 400 W, impedanca 50 Ohms, nerjaveče jeklo itd.

Oddaljenost komunikacije
Komunikacijska razdalja je še en odločilni dejavnik pri pridobivanju in uporabi CB antene. Tako je komunikacijska razdalja največ 12 km dosežena v idealnih delovnih pogojih: umerjena antena, odprto polje brez ovir, postaja z največjo zakonsko dovoljeno močjo 4W in s standardnim sprejemom. Vse ovire, kot so: hribi, gore, stavbe, zidovi lahko pripeljejo do zmanjšanja te razdalje.

Dolžina antene
Dolžina antene je zelo pomemben dejavnik, ki lahko vpliva na komunikacijsko razdaljo. Tako dlje kot je antena, večji je domet. Antena PNI ML100 ima dolžino 110 cm (magnetna osnova je vključena).

Magnetna osnova
Magnetna podlaga 120/PL v paketu je na voljo s 4 m kabelom, dovolj za nameščanje antene na kupolo, ima premer 125 mm in močan magnet, ki zagotavlja stabilnost antene tudi pri visokih hitrostih.

Celoten paket
Ta komplet je pripravljen za sestavo v paketu: antena, magnetna podlaga s kabelsko in PL259 vtičnico, imbus za kalibracijo. Vse kar morate storiti je, da namestite anteno na magnetno osnovo, jo priključite na CB radijsko postajo in naredite umerjanje, da jo uporabite pri maksimalnih zmogljivostih.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.