FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
7 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Pametna kopalnišna tehtnica, vključno z Bluetooth 4.0 z ustrezno aplikacijo BalanceLine

6,00 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
10 kos
Dostopna količina
450 kosov
Država
Nemčija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Splošne informacije o lestvici:

Z Body Analysis Scales Balance Line je najboljši način za spremljanje vrednosti in zdravja vašega telesa dolgoročno in deliti napredek s prijatelji ali družino? Morda boš pomagal drugim, da prikličejo pogum, da zlomijo barabo. premagati in biti ponovno fizično aktivni.

ZDRAVJE: Zahvaljujoč različnim funkcijam, je mogoče spremljati svoje fizično stanje v vsakem trenutku preko pametnega telefona v povezavi z aplikacijo in pretvoriti negativne vrednosti v pozitivne vrednosti z dopolnjevanje šport in zdravo prehrano.

ANALIZA: Z uporabo aplikacije (združljive z Applovo aplikacijo "Zdravje", ki je primerna tako za pametne telefone iOS kot android, lahko izvete ne le vašo težo, temveč tudi naslednje vrednosti: odstotek telesne maščobe, mišična masa BMI (indeks telesne mase), BMR (presnovna stopnja), teža vode, skeletne mišice in kostna teža. Takoj začnite analizo, saj so priložene baterije tehtnice.

DELI USPEH: Vsakdo pozna neopišljiv občutek, ko stopite na tehtnico in nenadoma ste 1-2 kg lažji. Ali ta trenutek ujamete skozi aplikacijo ali ga hitro in enostavno delite s prijatelji ali družino? Druge ljudi lahko spodbudiš, da postanejo dejavni s svojimi dosežki.

TEHNOLOGIJA: Štirje visoko občutljivi senzorji zagotavljajo, da se tehtnice aktivirajo neposredno, ko stojite na njih. Ni vam treba storiti ničesar, da ga izklopite, saj se bo samodejno izklopil takoj, ko bo statistika naložena v aplikacijo, ali po tem, ko je bila v nedejavnem spaju približno 30 sekund.

POMEMBNO OPOMBA: Pred uporabo tehtnice odstranite nogavice, tako da so noge pravilno povezane z vsemi štirimi elektrodami. Da bi dobili najbolj natančno branje, priporočamo, da lestvico postavite le na ravno in trdo nadstropje.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.