APRIL SAVINGS
-40%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Radio MP3 predvajalnik avto PNI Clementine 8425 4x45w 1 DIN z SD, USB, AUX,

20,28 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
1 kos
Dostopna količina
1 kos
Država
Romunija
Blagovna skupina
Novo  
Čas dostave
5 dni
SKU:
PNI-MP3-8425
EAN:
5949066500138
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe


Predvajanje mp3 datotek iz zunanjih medijev

Imate več možnosti za predvajanje vaših najljubših MP3 datotek, iz katerega koli od 3 vhodnih virov: USB, SD kartico ali Aux In.  

Daljinski upravljalnik

Z daljinskim upravljalnikom, vključenim v paket, imate dostop do vseh funkcij naprave, brez potrebe po uporabi gumbov na njeni konzoli. Tako lahko vsak v avtu ali zunaj njega izkoristi svojo najljubšo glasbo, ne da bi motil voznika ali potnika na desni.

Radio FM

Med potovanjem z avtomobilom lahko uživate v svojih najljubših radijskih postajah, saj je mp3 radijski pni predvajalnik Clementine 8425 opremljen z FM radijskim sprejemnikom z 18 programskih postaj.

Večbarvna zaslon

PNI Clementine 8425 ima večbarven zaslon, ki vam daje informacije o radijski frekvenci v načinu FM, vrsti in številki MP3 datoteke in času, ki je preteklo iz pesmi pri predvajanju datotek iz USB pomnilnika ali SD kartice. Prav tako, naprava sprejme novo ID3-Tag tehnologijo s prikazom na zaslonu ime skladbe in mapo / mapo, v kateri se nahaja.

Univerzalni ISO vtiči

Pni Clementine 8425 prihaja opremljen z ISO sklopke mednarodni standard, ki ga lahko najdete na večini avtomobilov, opremljenih s tovarniško radijsko funkcijo.

Izhod s subwooferjem

Še posebej za zvočne navdušenke, ki so namestili dodatne zvočne sisteme, kot je nizko nizkowoofer, ali ločeno ojačitev, je PNI 8425 opremljen z namensko stereo izhod zvoka.Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.