FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
21 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Stol bela črna mešana barva računalniška miza stol m

30,00 € /kos cena brez DDV

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
100 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Nemčija
Blagovna skupina
Novo  
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

Visokokakovostni material: Izdelan iz visoko kakovostnega PU usnja, enostaven za čiščenje in vzdrževanje, trpežen. Težka jeklena podlaga za večjo obremenitev, SGS certificirano pnevmatično dvigalo, skupna višina nastavljiva (približna): 74-85 cm.
360 stopnja vrtenja: 5 stabilnih 360 stopinj vrtljivih kastrih za gladko, enostavno gibanje v pisarni ali študijskem okolju, preprečevanje talnih prask; Zamahni sedeži za enostaven dostop in večopravilnost
? [Ergonomski swivel stol]: zakrivljena obroba pisarniški stol design, prilagaja se telesnim linijam, blazini in naslonjaču, napolnjenim z visoko elastično gobo, zaradi česar delate udobneje in sedentarni sprostitveni tlak.
Enostavna montaža: Vrtljivi stol Premium PU ima stabilno, individualno škatlo z navodili za montažo in priborom za montažo. Ta namestitev traja le 10 minut in jo je enostavno namestiti.
Široka uporaba: Moderen minimalistični zamahni stol se lahko uporablja z vsakim notranjim okoljem. Uporablja se lahko kot računalniški stol, stol za osebje, mladinski stol, stol za ličila. Hkrati pa je to tudi dobro zahvalno darilo, božično darilo.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.