FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
20 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

VALEE držalo za toaletni papir iz nerjavečega jekla brez vrtanja s polico - samozadržno

od 6,50 € /kos cena brez DDV
8,50 € od 49 do 99 kosov
8,00 € od 100 do 299 kosov
7,00 € od 300 do 499 kosov
6,50 € od 500 do 699 kosov

Status
Ponudba ni aktualna
Minimalno naročilo
20 kos
Dostopna količina
brez omejitev
Država
Avstrija
Blagovna skupina
Novo  
Znamke
3M
Nazadnje posodobljeno
pred 9 meseci

Aktualne ponudbe v kategoriji
Opis ponudbe

??????? & ??????? - Naše kompaktno držalo toaletnega papirja združuje elegantno obliko, kompaktnost in široko paleto aplikacij. Zahvaljujoč idealnim dimenzijam 16x9x10cm našega držala za toaletni papir brez vrtanja, je to gotovo dodatna oprema za vsako stranišče. Da posušim vaše štiri stene!
???? ?????? Nič več vrtanja. –Nič več poškodb na stenah! Naše samolepljivo držalo toaletnega papirja z držalom za mobilni telefon je lahko enostavno in brez orodja pritrjen na katero koli površino. In če se, so priloženi tudi potrebni montažni materiali.
???? ??????? ???? ?????? - Naš samolepilni wc držalo za rolanje brez vrtanja ponuja praktično polico za sobna pršila, vlažilne brisače, dekoracijo in dodatno še eno 360° držalo za vaš mobilni telefon. Zato bo vaš pametni telefon našel tudi higiensko mesto v stranišču ali kopalnici!
?????????? Ü?????????? - Mi na VALEE stojalo z našim imenom za absolutno premium kopalnico dodatki. Uporaba SUS304 nerjavečega jekla v kombinaciji z ekstra močnim 3M lepilnim trakom zagotavlja dolgoživost in izjemno močno držalo do 5 KG!
???????????????????? - Dimenzije: 16x9x10,5 cm - Teža: 420g - Barva: srebrno-mat - 360° rotacijska funkcija Držalo za mobilni telefon - praktično shranjevanje - Ekstra robustno lepilo - Premium kakovost - Možnosti namestitve: z lepili (brez orodja) ALI z vrtanjem



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.