FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Za 1 leto REGISTRACIJA in PODALJŠANJE
promocij ni mogoče združevati
23 Število preostalih paketov

Najboljše ponudbe stock iz 150 držav

Več kot 100 000 zadovoljnih uporabnikov

Ponudbe cenejše do 90 & # 37; izhodiščna cena

Neposreden stik s preprodajalci in veletrgovci

Opis ponudbe

Wok indukcija 32,5 cm, Wok ponev z odstranljivim lesenim ročajem, lonček iz ogljikovega železa s steklenim pokrovom, neobložen, Črna
nebo svetloba 12233 32cm
Stanje : Skladišče , nohti nov izdelek.
Cena na enoto : 9.00 €
Število kosov na stranišču: 96 kosov

O tem članku

Visoko kakovostno ogljikovo jeklo - Izdelano iz visokokakovostnega ogljikovega jekla, površino obdelamo z dvojno oksidacijo in nitracijo, po trikrat visoki temperaturi pa taljenje, poliranje in rafiniranje zagotavlja odlično vzdržljivost in odpornost proti rjam.
100% nestrupen - brez premaz, 100% brez strupenih kemikalij, kot sta PFOA in PFOS. Trdota je štirikrat višja od trdote navadnega železa. Uporablja se lahko s katerokoli lopatko in čistilnim orodjem brez skrbi za praske in deformacije. Z naraščajočo frekvenco, wok postane ne-palica obložen wok.
Detailed Design - Snemljiv lesen ročaj je posebej zasnovan za enostavno shranjevanje. Enostavno razstaviti brez orodja. Viseči obroč se uporablja za visenje shranjevanja in je enostaven za sušenje. Pomožni ročaj pomaga premikati ali shranjevanje woka, ergonomska ne drsna lesena ročica ga ohranja hladnega med visokotemperaturnim kuhanjem, hkrati pa zagotavlja varno in udobno držalo.
Energijsko varčni vok - ravno dno primerno za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijskimi kuhalniki, plinskimi kuhalniki, električnimi kuhalniki, stekleno-keramičnimi kuhalniki itd.; Površina woka je gladka in sijoča, ni enostavna za lepljenje, manj olja se uporablja pri kuhanju. Hitro in enotno ogrevanje.
Enostavno za čiščenje - Pred uporabo začinite wok, saj lahko z ustrezno uporabo in nego wok postane fizični netick wok in doseže hiter učinek čiščenja.



Brezplačno glasilo

Dnevno obveščanje o novih izdelkih in novostih o Merkandiju.